Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tak co dál, McG?


ikona
Mr. Hlad
 

Ačkoliv Terminator: Salvation nebyl zdaleka takový úspěch, v jaký studio doufalo, je trošku nefér za to vinit režiséra. McG naopak poměrně příjemně překvapil a dokázal natočit intenzivní a poměrně i drsné akční scény. To, že scénář nedával smysl, nebyla zase až tak moc jeho chyba.

Pokud se však čtvrtý Terminátor nakonec dohrabe k nějakému výdělku, pětka by nakonec přeci jenom do kin mohla přijít. Před nedávnem jsme psali, že John Connor by se v ní s pomocí stroje času měl teleportovat do roku 2011 a spolu s armádou budoucnosti by měl připravovat armádu současnosti na boj proti robotům. Po finančním neúspěchu to však vypadá, že tvůrci museli krotit svou kreativitu. V příběhu by mělo důležitou roli hrát i dítě Johna a Kate Connorových a údajně bychom se mohli dočkat i Roberta Patricka a dozvědět se něco víc o Marcusu Wrightovi, což dost možná znamená návrat Sama Worthingtona.

Ten má ale teď jiné starosti. Zahraje si v thrilleru The Tourist, kde mu bude dělat parťačku Charlize Theron, ale především to vypadá, že si ho McG přivede i do 20 000 mil pod mořem. Role kapitána Nemá byla původně psána s tím, že by bylo fajn, kdyby se v ní objevil Will Smith. Chvilku to vypadalo i na Dwaynea Johnsona, ale teď se zdá, že za kormidlo Nautilu usedne Worthington. Na Terminátorovi byl jeho herecký výkon jednou z nejzajímavějších věcí, tak proč by nemohl řídit legendární ponorku? Do Inda má sice daleko, ale to všichni zmínění herci a nejspíš to nebude zásadní problém.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace