Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Haló Halo, co se stalo?


ikona
Mr. Hlad
halosteven spielberg
 

Zdá se, že adaptacím počítačových her by se mohlo začít blýskat na lepší časy. Donedávna vysmívaný žánr má obrovský komerční potenciál, ale až Jerry Bruckheimer měl odvahu nacpat do svého Prince z Persie odpovídající rozpočet. Když film uspěje, je možné, že nás filmových předělávek herních hitů čeká v budoucnu opravdu hodně.

Sam Raimi má točit World of Warcraft, problémy zužovaný Bioshock se snad nakonec také do kin dostane, potichu se mluví o God of War nebo Uncharted a po letech příprav se na nás chystá i Castlevania. Je toho zkrátka docela hodně, ale tím prvním vysokorozpočtovým herním titulem mělo být Halo. Peter Jackson se okolo něho motal jako producent dost dlouho a z Neila Blomkampa, jemuž prakticky nikdo nevěřil (proč to nepřiznat, ani MovieZone z něj moc nadšená nebyla), se díky District 9 stal režisér, jehož práci stojí za to sledovat. Na Comic-conu se však nechal slyšet, že tahle počítačová válka lidí a mimozemšťanů je pro něj uzavřená kapitola. Pro Microsoft ale nejspíš ne a možná náhrada za Blomkampa vypadá poměrně dost zajímavě.

O projekt má totiž údajně zájem Steven Spielberg. Scénárista Stuart Beattie, jenž píše i podobné Gears of War, prozradil, že největší režisérská hvězda všech dob by si tuhle adaptaci moc ráda natočila. Pokud Beattie nekecá, pro Microsoft a pro hráče je to hodně dobrá zpráva, avšak jestli jednání mezi filmovým a herním gigantem vyjdou, šance, že Spielberg bude opravdu režírovat, je poměrně malá. Na druhou stranu i kdyby se na celém projektu podílel jen jako producent, nejspíš by to stačilo na to, aby vzniklo pořádné akční sci-fi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace