Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 32/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
 

Dnes o den později, ale za to s mnohem větší náloží informací. Začnemě u scénáristů. Mission: Impossible 4 budou psát Josh Applebaum a Andre Nemec, kteří pracovali s producentem J. J. Abramsem už na Aliasu. Nováček Joe Gazzam by měl zase pro Roberta Luketica upravit scénář remaku Barbarelly a tvůrce Školy Rocku Mike White zase hodlá změnit žánr a po hudební komedii se vrhne do thrilleru. V Babe in the Woods se čerstvý absolvent univerzity Yale zaplete s mafií v New Jersey.

Dál tu máme režiséry. A docela zajímavé. James McTeigue možná bude točit nového Supermana, ale v plánu má především film The Raven, v němž by se rád podíval na posledních pět dní života Edgara Allana Poea. Údajně ale nepůjde o biografii, ale dočkáme se klasického hororu, jehož atmosféra by měla být kombinací Poeovy básně Havran a drsné detektivky Sedm. Už se prý začínají hledat herci. Renny Harlin se zase rozhodl po 12 Rounds zkusit nějaký serióznější žánr a chystá válečný film o nedávném konfliktu mezi Ruskem a Gruzií. Natáčet by se mohlo začít už za měsíc. A Robert Schwentke bude krotit Bruce Willise a Morgana Freemana v comicsovce Red.

A jdeme na herce. Jennifer Aniston chce Oscara, a tak se objeví v hlavní roli vězeňského dramatu Goree Girls, kde si zahraje jednu z členek vězeňské country skupiny, která byla ve čtyřicátých letech tak populární, že se její členky dostaly na svobodu dřív, než jim vypršel trest. Deborah Ann Woll ze seriálu Pravá krev bude mít jiné problémy, protože se objeví pod vedením Darrena Lynn Bousmana v remaku hororu Mother`s House. Tam se asi country hrát nebude. No a Denzel Washington si hodlá v nejbližší době vystřihnout dalšího drsňáka, tentokrát v remaku korejského thrilleru A Bittersweet Life, kde se bude starat o milenku vysoce postaveného gangstera. Bez problémů a násilí se to nejspíš neobejde.

A co se na nás chystá dál? Třeba remake westernového seriálu Gunsmoke, jenž si před pár desítkami let v televizi odbyl rovnou dvacet sezón. U nás ho ale asi nikdo nezná. Stejně jako comics Alibi, jehož hrdina poskytuje dokonalé alibi svému dvojčeti. To dvojče je ovšem nájemný zabiják. No a jak to vypadá se čtvrtým Šíleným Maxem, o němž slyšíme už pár let, že se na něm pracuje, ale nikdo vlastně nic neví? Jeremy Renner z Hurt Locker tvrdí, že jedná s Georgem Millerem a že natáčení by mohlo začít příští léto. No a jeden blbý nápad na závěr – snad budoucí hvězda Ninja Assassin Rain by měl navázat na odkaz Bruce Leeho a objevit se ve filmu Awaken the Dragon. Možná by bylo lepší nechat Bruce spát.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace