Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jackmanovo oscarové repete


ikona
Mr. Hlad
anne hathawayhugh jackman
 

Letošní vyhlašování Oscarů mělo bezpochyby pár momentů, o kterých se bude debatovat ještě dlouho. Vítězství Seana Penna v kategorii nejlepší mužský herecký výkon v hlavní roli (neznám nikoho, kdo by mu to přál), překvapivý triumf Milionáře z chatrče, opomenutí Nouzového východu a show Hugha Jackmana.

Tomu se podařilo po několika letech napravit reputaci oscarovému ceremoniálu, na němž si vylámali zuby Ellen DeGeneres, Jon Stewart nebo Chris Rock. Jackman měl styl, byl zábavný, uvolněný, přirozený a jeho výstupy měly šmrnc. Každopádně ukázal, že není jen Wolverinem a že cena Tony skončila v roce 2004 v dobrých rukách. Nejvydařenějším momentem Jackmanovy oscarové show však byl muzikálový souhrn sezóny, v němž ho velmi zábavně doplnila i Anne Hathaway a producent muzikálových (a oscarových) Dreamgirls Laurence Mark si všiml, že těm dvěma to spolu jde zatraceně dobře a byla by škoda toho nevyužít.

Jackman se pod Markovým dohledem objeví v muzikálu The Greatest Showman on Earth, kde si zahraje legendárního cirkusáka P. T. Barnuma, jenž v devatenáctém století předváděl největší show, jakou člověk mohl v Americe najít. Film by se měl zaměřit hlavně na jeho vztah ke zpěvačce Jenny Lind, jíž se přezdívalo „Švédský slavík.“ Tu by si měla zahrát právě Anne Hathaway a scénář má na starosti Jenny Bicks, která Jackmanovi pomáhala i s oscarovým ceremonálem. Kruh se zkrátka uzavírá. Moderní hudební přístup by měl filmu zařídit britský muzikant jménem Mika, tak snad ze sebe vymáčkne to nejlepší. Dobrý muzikál už tu dlouho nebyl.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace