Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co bude s Hulkem?


ikona
Mr. Hlad
edward nortonhulkiron man
 

Marvel teď sklízí zasloužené úspěchy nejen jako vydavatel comicsů, ale také na filmovém poli. Nikdo nejspíš nečekal, že to půjde tak rychle a tak dobře, ale už první Iron Man ukázal, že přechod od nepohyblivých obrázků k těm pohyblivým se dá zvládnout celkem rychle a bez větších bolístek.

Přesto má Marvel v ruce jednu postavu, o kterou zdánlivě nikdo nejeví zájem. Bruce Banner a jeho zelené alter ego Hulk – čili třímetrová hromada svalů, která dokáže během několika minut udělat uprostřed města větší binec než atomová bomba v Hirošimě – jsou bezpochyby zajímavé postavy, ale experimentální přístup Anga Leeho fanoušky úplně nenadchnul a Neuvěřitelný Hulk zase trpěl tím, že se na place hádali režisér Louis Leterrier, herecká hvězda Edward Norton a scénárista Zak Penn. Nakonec vznikly dva filmy, které byly sice poměrně dobré, ale až příliš drahé na to, aby vydělaly takové peníze, aby producenti přemýšleli o pokračování.

Marvel ale nad Hulkem nejspíš hůl ještě nezlomil. Leeho herecká hvězda Eric Bana sice nedávno prohlásil, že tenhle comics je pro něj už definitivně uzavřená záležitost, ale Edward Norton na otázku, zda se objeví on nebo jeho zelenější verze v chystané týmovce The Avengers, odpověděl velmi vyhýbavě a nepřímo naznačil, že všechno je možné. Navíc to teď vypadá, že v druhém Iron Manovi bychom se mohli dočkat jak Bruce Bannera, tak i Hulka. Nejspíš půjde jen o podobné cameo, jako měl v jedničce Samuel L. Jackson, každopádně to naznačuje, že u Marvelů se zeleným obrem ještě neskončili a třeba se ho dočkáme i v dalším celovečeráku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace