Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Zack Snyder chce Batmana

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Batman jedině s Nolanem...
139444
Batman jedině s Nolanem...
0 0
reagovat

Snyder

Nevim, no, musim rict, ze podle me posledni dobry film od Snydera, byl Dawn of the Dead. A popravde nechapu humbuk kolem 300, protoze krome vizualu a skvele predlohy ten film nic nema a mne osobne tohle tak uplne nestaci.

Watchmen to same, vzal genialni komiks, ten osekal a pridal do nej nekolik svych zpomalovacek (pri kterych se mi uz vazne vari krev.. neco jako Aronofskeho kamera na hlave). Ta atmosfera, kterou se vsichni ohani, je jen dukazem toho, ze neni az tak tragicky reziser, aby predlohu uplne pohrbil, je to i celkem zrucny reziser, ale jeho filmy jsou tak nejak.. povrchni. Bylo by totiz dobre si uvedomit, ze komiks neni jen o vizualni strance..

A jeste takova poznamka k tem Watchmenum, ja chapu, proc si lide mysli, ze se komiksovy konec do filmu nehodil, ale neni to spis dukaz toho, ze to zkratka nemelo byt zfilmovano? Protoze to, co ti scenariste vymysleli, je vazne prehmat..

takze tak nejak doufam, ze se bude Snyder nejakou chvili drzet od komiksu dal..
139254
Nevim, no, musim rict, ze podle me posledni dobry film od Snydera, byl Dawn of the Dead. A popravde nechapu humbuk kolem 300, protoze krome vizualu a skvele predlohy ten film nic nema a mne osobne tohle tak uplne nestaci. Watchmen to same, vzal genialni komiks, ten osekal a pridal do nej nekolik svych zpomalovacek (pri kterych se mi uz vazne vari krev.. neco jako Aronofskeho kamera na hlave). Ta atmosfera, kterou se vsichni ohani, je jen dukazem toho, ze neni az tak tragicky reziser, aby predlohu uplne pohrbil, je to i celkem zrucny reziser, ale jeho filmy jsou tak nejak.. povrchni. Bylo by totiz dobre si uvedomit, ze komiks neni jen o vizualni strance.. A jeste takova poznamka k tem Watchmenum, ja chapu, proc si lide mysli, ze se komiksovy konec do filmu nehodil, ale neni to spis dukaz toho, ze to zkratka nemelo byt zfilmovano? Protoze to, co ti scenariste vymysleli, je vazne prehmat.. takze tak nejak doufam, ze se bude Snyder nejakou chvili drzet od komiksu dal..
Snyder
0 0
reagovat

xxENDxx

Jak je to s tím DC? Koukám, že vyšlo něco, co má tři hodiny, kde je údajně 20 minut navíc. Nemělo vyjít ještě něco delšího?
139229
Jak je to s tím DC? Koukám, že vyšlo něco, co má tři hodiny, kde je údajně 20 minut navíc. Nemělo vyjít ještě něco delšího?
xxENDxx
0 0
reagovat

20 let se mi čekat nechce

No tímhle mě Zack docela překvapil a když jsem si četl tu látku o čem by to mělo být ,chci to a co nejrychleji :) zní to uplně parádně...Ale určitě nebudu čekat až bude mít Christian Bale 50 let...:(
139225
No tímhle mě Zack docela překvapil a když jsem si četl tu látku o čem by to mělo být ,chci to a co nejrychleji :) zní to uplně parádně...Ale určitě nebudu čekat až bude mít Christian Bale 50 let...*:(*
20 let se mi čekat nechce
0 0
reagovat
Návrat Temného Rytiera mám rozčítaný, toto je celkom dobrá upomienka aby som ho konečne dočítal.. ale k veci. Čo sa týka Snydera tak rozhodne ÁNO, asi by to bola najlepšia náhrada, aj keď samozrejme preferujem aby si aspoň trilógiu dokončil Nolan. Všetky Zackove tri filmy sú parádne, podľa môjho názoru najslabší z nich 300 doplatil na nudné pasáže z mesta, ktoré prerušovali zábery z výpravy vojakov, či bojov. No to by som videl ako chybu predlohy, ktorá veľmi rozsiahla nieje a tak tam scenáristi museli nacpať niečo navyše. Lenže ako som doposial v komixe o Návrate Batmana spozoroval takýto problém rozhodne nemá, skôr je rozsiahly až príliš. A to sa dostávam k problému, totiž v komixe hrajú dosť veľkú úlohy dve postavy, ktorými ovplýval už Temný rytier, čiže Joker a Two Face. No a ako sa podľa koncu TDK (kto nevidel (ha, vtipné) pozor SPOJLER) zdá Harvey je mŕtvy a Jokerovi zomrel predstaviteľ, ktorý sa len veľmi ťažko bude nahrádzať (a podľa mňa jediný problém neistoty okolo tretieho pokračovania). A ďalšou prekážkou je aj časť príbehu, ktorá sa točí okolo osudu Robina (asi nie príliš šťastného, ako vravím nemám ho dočítaný, teraz ma napadá nebol to práve dôvod odchodu Batmana..?) a jeho nasledovateľky. Musel by sa tak Robin v niektorom z dielov vyskytnúť aby to dávalo zmysel.
No ale celé toto beriem s nadsádzkou a skôr si Snyder robil srandu, než že to bral vážne. Ale veľmi rád by som ti túto predlohu predstavil ako taký piaty až šiesty, záverečný diel. Predposledný film by mohol byť o tom čo Bruceho donútilo odísť na tak dlhý odpočinok a posledný podľa tejto predlohy by celú sériu uzavrel jeho posledným návratom. Hoci to takto vyzerá pekne, aj tak si myslím, že sa Návrat Temného Rytiera tak skoro nezrealizuje, aspoň teda pravdepodobne nie tak skoro v nezmenenej podobe..

Aby som reagoval na horkú diskusiu ohľadom Watchmen a TDK. Tak podľa mňa sú to obidva vynikajúce filmy a TDK vyhráva len vďaka tomu, že Snyderov film jemne zatieňuje geniálna predloha. Ale pozmenený koniec aký priniesol Snyder sa mi veľmi páči, ostatne pôvodná verzia s "príšerou z vesmíru" z komixu, je trocha pritiahnutá za vlasy a filmová verzia mi na najmúdrejšieho človeka na Zemni sadla viac a režisér tým pridal kúsok svojho.
139198
Návrat Temného Rytiera mám rozčítaný, toto je celkom dobrá upomienka aby som ho konečne dočítal.. ale k veci. Čo sa týka Snydera tak rozhodne ÁNO, asi by to bola najlepšia náhrada, aj keď samozrejme preferujem aby si aspoň trilógiu dokončil Nolan. Všetky Zackove tri filmy sú parádne, podľa môjho názoru najslabší z nich 300 doplatil na nudné pasáže z mesta, ktoré prerušovali zábery z výpravy vojakov, či bojov. No to by som videl ako chybu predlohy, ktorá veľmi rozsiahla nieje a tak tam scenáristi museli nacpať niečo navyše. Lenže ako som doposial v komixe o Návrate Batmana spozoroval takýto problém rozhodne nemá, skôr je rozsiahly až príliš. A to sa dostávam k problému, totiž v komixe hrajú dosť veľkú úlohy dve postavy, ktorými ovplýval už Temný rytier, čiže Joker a Two Face. No a ako sa podľa koncu TDK (kto nevidel (ha, vtipné) pozor SPOJLER) zdá Harvey je mŕtvy a Jokerovi zomrel predstaviteľ, ktorý sa len veľmi ťažko bude nahrádzať (a podľa mňa jediný problém neistoty okolo tretieho pokračovania). A ďalšou prekážkou je aj časť príbehu, ktorá sa točí okolo osudu Robina (asi nie príliš šťastného, ako vravím nemám ho dočítaný, teraz ma napadá nebol to práve dôvod odchodu Batmana..?) a jeho nasledovateľky. Musel by sa tak Robin v niektorom z dielov vyskytnúť aby to dávalo zmysel. No ale celé toto beriem s nadsádzkou a skôr si Snyder robil srandu, než že to bral vážne. Ale veľmi rád by som ti túto predlohu predstavil ako taký piaty až šiesty, záverečný diel. Predposledný film by mohol byť o tom čo Bruceho donútilo odísť na tak dlhý odpočinok a posledný podľa tejto predlohy by celú sériu uzavrel jeho posledným návratom. Hoci to takto vyzerá pekne, aj tak si myslím, že sa Návrat Temného Rytiera tak skoro nezrealizuje, aspoň teda pravdepodobne nie tak skoro v nezmenenej podobe.. Aby som reagoval na horkú diskusiu ohľadom Watchmen a TDK. Tak podľa mňa sú to obidva vynikajúce filmy a TDK vyhráva len vďaka tomu, že Snyderov film jemne zatieňuje geniálna predloha. Ale pozmenený koniec aký priniesol Snyder sa mi veľmi páči, ostatne pôvodná verzia s "príšerou z vesmíru" z komixu, je trocha pritiahnutá za vlasy a filmová verzia mi na najmúdrejšieho človeka na Zemni sadla viac a režisér tým pridal kúsok svojho.
0 0
reagovat
Hmm, Návrat Temného rytíře za dvacet let od Snydera bych možná i bral - za tu dobu se třeba režírovat naučí a nebo to před ním zadaptuje i někdo schopnější :)
139176
Hmm, Návrat Temného rytíře za dvacet let od Snydera bych možná i bral - za tu dobu se třeba režírovat naučí a nebo to před ním zadaptuje i někdo schopnější :)
0 0
reagovat
ja len k tomu nametu co si vybral pokial si dobre pamatam tak tam je dost dolezitou postavou taky tipek co mu nadavaju Superman, tak neviem ako by to zapadlo za prve dva diely trilogie, takze fakt asi az za 20 rokov, ale inak som za vsetkymi 10, dokaze skvele previest komix na platno
139174
ja len k tomu nametu co si vybral pokial si dobre pamatam tak tam je dost dolezitou postavou taky tipek co mu nadavaju Superman, tak neviem ako by to zapadlo za prve dva diely trilogie, takze fakt asi az za 20 rokov, ale inak som za vsetkymi 10, dokaze skvele previest komix na platno
0 0
reagovat
zase jednou výmečně souhlasím s kousancem.

TDK považuju za skvělej film... a jakkoli jsem netknutej Watchmením komixem, DC verze filmu mi vyrazila dech a ten vizuální styl s dokounalou kompozicí záběrů a oldies songů, výbornym Rorschachem (nebo jak se to píše)... paráda.... u trailerů jsem pindal, ale film se mi v jistých pasážích líbil ještě víc než TDK... takže Snyderovu vizi Gothamu (poté co Nolan dokončí svou trilogii) bych bral všema 20ti
139173
zase jednou výmečně souhlasím s kousancem. TDK považuju za skvělej film... a jakkoli jsem netknutej Watchmením komixem, DC verze filmu mi vyrazila dech a ten vizuální styl s dokounalou kompozicí záběrů a oldies songů, výbornym Rorschachem (nebo jak se to píše)... paráda.... u trailerů jsem pindal, ale film se mi v jistých pasážích líbil ještě víc než TDK... takže Snyderovu vizi Gothamu (poté co Nolan dokončí svou trilogii) bych bral všema 20ti
0 0
reagovat
Najednou se vše obrací, TDK nemá skoro nikdo rád a Watchmeni jsou zase veledílo :D Ještě že mám rád oboje. Snyderovo vizuály i Nolanovo komplexnost dělají mému srdci dobře 8)
139171
Najednou se vše obrací, TDK nemá skoro nikdo rád a Watchmeni jsou zase veledílo *:D* Ještě že mám rád oboje. Snyderovo vizuály i Nolanovo komplexnost dělají mému srdci dobře *8)*
0 0
reagovat
Osobně bych uvítal adaptaci komiksu "Arkham" . Mohlo by to klidně vypadat takhle...atmosféra se mi fakt líbí:+

link
139170
Osobně bych uvítal adaptaci komiksu "Arkham" . Mohlo by to klidně vypadat takhle...atmosféra se mi fakt líbí*:+* http://www.youtube.com/watch?v=XGSvaVL0lK4
0 0
reagovat
:D Už dlouho jsem neviděl diskuzi kde bych mohl nesouhlasit s tolika lidma (naposledy u Max Payne trailerů a víme jak to dopadlo). Především mám pocit, že většina diskutujicích ani nepochopila co se snažily a snaží OBA režiséři vyprávět. :-

některé reakce si nemůžu odpustit:
bonzai: Film se jmenuje TDK, protože je to zároveň jedna z hlavních point, podívej se na to podruhý nebo potřetí a možná, že ti to dojde.
valdimer: watchmeni mají všechno jen ne špatný nebo nezajímavý konec.
139169
*:D* Už dlouho jsem neviděl diskuzi kde bych mohl nesouhlasit s tolika lidma (naposledy u Max Payne trailerů a víme jak to dopadlo). Především mám pocit, že většina diskutujicích ani nepochopila co se snažily a snaží OBA režiséři vyprávět. *:-* některé reakce si nemůžu odpustit: bonzai: Film se jmenuje TDK, protože je to zároveň jedna z hlavních point, podívej se na to podruhý nebo potřetí a možná, že ti to dojde. valdimer: watchmeni mají všechno jen ne špatný nebo nezajímavý konec.
0 0
reagovat
Co máte furt s Watchmenama, bylo to jenom obrovsky předražený rozpohybování geniálního komixu, kde ještě dle mýho celkem zhyzdil konec.
139167
Co máte furt s Watchmenama, bylo to jenom obrovsky předražený rozpohybování geniálního komixu, kde ještě dle mýho celkem zhyzdil konec.
0 0
reagovat

tak

ja napisem tiez svoj nazor.. a Budji mi to vzal z ust...

Ten posledny batman nebol o batmanovi.. stratil sa tam.. a mohol to byt uplne iny narez... film je v pohode.. joker je jezdnoznacna hviezda.. skor by som ten film nazval.. Who is Joker?... alebo nieco take.. a ze v tom pribehu sa samozrejme nahcadza aj batman.. tkayto nazor som mal hned po skonceni filmu ..
Najlpepsie Batmanovky su prve dve.. a aj s najlepsim hercom.. /nech si pise kto chce co chce ale Bale je nic moc..ale stale lepsie ako clooney alebo pierce brosman hehe ) aspon trosku viac vyzera ako chlap.
Takze ano.. co sa tyka s pohladu batmana bolo to slabe... ale ako film celkovo bol dobry.
Co sa tyka snydera.. nevie kto mohol napisat ze sa mu watchmeni nepodarili.. beriem to za najlepsi film poslednych rokov..z tyhc akoze modernych sraciek na hrdinov.. Film mas specialny look.. vela veci na zamyslenie a samozrejme netradicnu kameru boje a celkovo dospely pristup.. to nieje spiderman a podobne bludy.. to je kurnik Watchmen.. neurazil by som sa keby ten film mal aj 4 hodiny :) proste to bol skvost.
Takze 300 bola poriadna pecka.. watchmen bola poriadna pecka a batmana by spravil urcite ovela lepsie ako nolan... preco ?.. komixove citenie a prenesenie ho na film... Ten chlapik vie ako ma robit filmy z grafickych noviel ako boli dve hore spomenute a pritom watchemn je najvazenejsi komix na svete /sorry batman ty si skor viedol v pocte vytlackov nie v podstate a obsahu jedine ten dark knight).
A ano je to moj nazor:)
139164
ja napisem tiez svoj nazor.. a Budji mi to vzal z ust... Ten posledny batman nebol o batmanovi.. stratil sa tam.. a mohol to byt uplne iny narez... film je v pohode.. joker je jezdnoznacna hviezda.. skor by som ten film nazval.. Who is Joker?... alebo nieco take.. a ze v tom pribehu sa samozrejme nahcadza aj batman.. tkayto nazor som mal hned po skonceni filmu .. Najlpepsie Batmanovky su prve dve.. a aj s najlepsim hercom.. /nech si pise kto chce co chce ale Bale je nic moc..ale stale lepsie ako clooney alebo pierce brosman hehe ) aspon trosku viac vyzera ako chlap. Takze ano.. co sa tyka s pohladu batmana bolo to slabe... ale ako film celkovo bol dobry. Co sa tyka snydera.. nevie kto mohol napisat ze sa mu watchmeni nepodarili.. beriem to za najlepsi film poslednych rokov..z tyhc akoze modernych sraciek na hrdinov.. Film mas specialny look.. vela veci na zamyslenie a samozrejme netradicnu kameru boje a celkovo dospely pristup.. to nieje spiderman a podobne bludy.. to je kurnik Watchmen.. neurazil by som sa keby ten film mal aj 4 hodiny :) proste to bol skvost. Takze 300 bola poriadna pecka.. watchmen bola poriadna pecka a batmana by spravil urcite ovela lepsie ako nolan... preco ?.. komixove citenie a prenesenie ho na film... Ten chlapik vie ako ma robit filmy z grafickych noviel ako boli dve hore spomenute a pritom watchemn je najvazenejsi komix na svete /sorry batman ty si skor viedol v pocte vytlackov nie v podstate a obsahu jedine ten dark knight). A ano je to moj nazor:)
tak
0 0
reagovat
teď je ta správná chvíle, takže: ani mě se TDK nějak výrazně nelíbil... :D všechna čest ledgerovi, scéna s trikem s tužkou mi navždy uvízla v hlavě (ne kvůli její pointě, ale ledger tam byl prostě geniální) ale all in all mi to přišlo hrozně nekonsistentní... a ať už jsem si o snyderovi myslel po 300 cokoliv, Watchmen je všechno, jen ne špatný film, Snyder mi tím dokázal, že zvládá víc, než jen vizulání stránku filmu... s batmanem už jsme zažili leccos, tak proč by nemohl dostat šanci právě Zack...
139162
teď je ta správná chvíle, takže: ani mě se TDK nějak výrazně nelíbil... *:D* všechna čest ledgerovi, scéna s trikem s tužkou mi navždy uvízla v hlavě (ne kvůli její pointě, ale ledger tam byl prostě geniální) ale all in all mi to přišlo hrozně nekonsistentní... a ať už jsem si o snyderovi myslel po 300 cokoliv, Watchmen je všechno, jen ne špatný film, Snyder mi tím dokázal, že zvládá víc, než jen vizulání stránku filmu... s batmanem už jsme zažili leccos, tak proč by nemohl dostat šanci právě Zack...
0 0
reagovat
já bych spíš udělal odmlku až se dotočí poslední část trilogie a produkce bude chtít ždímat jméno Batmana i nadále, pak bych povolal Zacka

Jeho Watchmeni ať jsou jakýkoliv, líbí se mi
139160
já bych spíš udělal odmlku až se dotočí poslední část trilogie a produkce bude chtít ždímat jméno Batmana i nadále, pak bych povolal Zacka Jeho Watchmeni ať jsou jakýkoliv, líbí se mi
0 0
reagovat
Já osobně bych Snydera nejen, že neposlal do háje, já bych ho dokonce uvítal. Ikdyž vím, že by se to dalo nazvat kacířstvím, souhlasím s naigotem - Dark Knight mě zklamal. Netvrdím, že to byl špatný film, jen to pro mě nebyl batman, protože film, ve kterém, kdyby batman nebyl, tak se nic nestane, prostě nemůže být pokračováním batmana. No a pak to obecné nektirické nadšení o nejlepším filmu všech dob - no a pak jsem se na to podíval a nebyl to nejlepší film všech dob - to je prostě jasné zklamání :D Ale to je fuk.
139159
Já osobně bych Snydera nejen, že neposlal do háje, já bych ho dokonce uvítal. Ikdyž vím, že by se to dalo nazvat kacířstvím, souhlasím s naigotem - Dark Knight mě zklamal. Netvrdím, že to byl špatný film, jen to pro mě nebyl batman, protože film, ve kterém, kdyby batman nebyl, tak se nic nestane, prostě nemůže být pokračováním batmana. No a pak to obecné nektirické nadšení o nejlepším filmu všech dob - no a pak jsem se na to podíval a nebyl to nejlepší film všech dob - to je prostě jasné zklamání *:D* Ale to je fuk.
0 0
reagovat
Tahle Snyderova vize Balea za cca. 20 let se mi velmi líbí. I když díky CGI bychom nemuseli tak dlouho čekat :))
139158
Tahle Snyderova vize Balea za cca. 20 let se mi velmi líbí. I když díky CGI bychom nemuseli tak dlouho čekat *:))*
0 0
reagovat
temný rytíř je super, nolan génius, ale přesto, je to ještě vůbec batman ? :D
139157
temný rytíř je super, nolan génius, ale přesto, je to ještě vůbec [link="http://www.youtube.com/watch?v=AJWpmPGCR1c"]batman[/link] ? *:D*
0 0
reagovat
Ale je podle mě trochu smutný, že se lidi uboze chytají v tomto případě mého suchého konstatování, že mě film zklamal. Pokud si o tom chce někdo pokecat, tak klidně, argumentů mám taky spoustu, ale nebudeme degradovat tuhle nevinnou diskusi, že?
139156
Ale je podle mě trochu smutný, že se lidi uboze chytají v tomto případě mého suchého konstatování, že mě film zklamal. Pokud si o tom chce někdo pokecat, tak klidně, argumentů mám taky spoustu, ale nebudeme degradovat tuhle nevinnou diskusi, že?
0 0
reagovat
Cival: no nemusíš ani psát, že je to packal (mimochodem každýho takovýho bych si s chutí podal) stačí když do článku napíšeš "Čechy" a strhne se podobná lavina flameů :D:D
139155
Cival: no nemusíš ani psát, že je to packal (mimochodem každýho takovýho bych si s chutí podal) stačí když do článku napíšeš "Čechy" a strhne se podobná lavina flameů *:D**:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se