Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kormidelník pro Piráty


ikona
Mr. Hlad
johnny depppirates of caribbeanpirátirob marshall
 

Ať už si o trilogii Pirátů z Karibiku myslíte cokoliv, komerční výsledky vás překřičí. Celá série vydělala hodně přes miliardu dolarů a Jerry Bruckheimer by byl velký hlupák, kdyby se k ní nechtěl vrátit. Na filmovou trilogii, která vznikla podle atrakce v Disneylandu, se zkrátka kapitánu Jacku Sparrowovi dařilo až překvapivě hodně.

O nové trilogii se začalo mluvit prakticky hned potom, co skončily titulky třetího dílu. Piráti z Kariribku jsou zkrátka příliš velká a důležitá značka, než aby ji chtěli tvůrci odhodit do koše, ale začaly se objevovat první problémy. Johnny Depp by se ukecat nechal, ale rozhodně by se na jeho výplatní pásce musela objevit jiná částka. Keira Knightley se nechala slyšet, že si natáčení všech tří filmů užila, ale že už toho bylo dost a že už se jí do korzetu moc nechce. A co bylo nejhorší, Gore Verbinski začal pracovat na Bioshocku. Adaptace slavné počítačové hry má teď sice problémy s rozpočtem, ale Verbinski dělá, co může, aby se přeci jenom začalo točit a na Piráty čas nemá. Proto musel Bruckheimer hledat náhradu. A našel ji, i když je poměrně překvapivá.

Novou pirátskou trilogii totiž bude režírovat Rob Marshall. Tvůrce oscarového muzikálu Chicago, průměrné Gejši a zajímavě vypadajícího Nine rozhodně nepatří mezi tvůrce, jejichž jméno by člověka napadlo v souvislosti s jedním z největších plánovaných blockbusterů. Na druhou stranu Marshall vizuálně umí a s trochou nadsázky se taneční výstupy dají přirovnat k akčním scénám a při nejhorším si Jerry Bruckheimer všechno pohlídá sám. Každopádně sledovat osudy Jacka Sparrowa a zjišťovat, jak se vlastně stal obávaným hláškujícím pirátem, by mohlo být zajímavé.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace