Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 31/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
 

Dobří režiséři mají o práci postaráno pořád. Ronu Howardovi se nejspíš ve špionážně-detektivním žánru zalíbilo, a tak bude režírovat adaptaci knihy Roberta Ludluma The Parsifal Mosaic. Hlavní hrdina – agent CIA – tu bude svědkem popravy své milované, jež byla obviněna z toho, že pracuje pro KGB. Určitě to ale bude složitější. Oscarový tvůrce Crashe Paul Haggis se bude držet víc při zemi, ale taky půjde o život. Jeho novinka Next Three Days je remakem francouzského filmu Pour Elle a Russell Crowe si tu zahraje učitele, jehož manželka je obviněna z vraždy, o níž tvrdí, že ji nespáchala. A její manžel jí pochopitelně věří a rozhodne se jí pomoci.

Zajímavé věci se dějí i v comicsovém žánru. O zatím volnou roli Kapitána Ameriky projevil zájem herec John Barrowman. Neznáte ho? Nemusíte se stydět, nezná ho skoro nikdo. Ale uvidíme, u Thora si v obsazování Marvel dovolil trošku zariskovat, tak třeba ani Barrowman není bez šance. Na filmová plátna hodlá zavítat i Black Panther. Toho měl ještě před nedávnem ztvárnit Djimon Hounsou, avšak dnes by se v roli jednoho z mála černošských superhrdinů měl údajně objevit Adewale Akinnuoye-Agbaje z G. I. Joe a ze Ztracených.

A teď zpátky na zem, mimo comicsy. Matt Damon se nechal slyšet, že by se vůbec nebránil tomu, aby natočil pokračování k jednomu ze svých méně známých ale dobrých filmů Hráči. Údajně by si druhou hlavní roli rád zopakoval i Edward Norton a režisér John Dahl by se jistě nechal také ukecat. Damonův kámoš Ben Affleck se před nedávnem ukázal jako velmi solidní režisér a hodlá to potvrdit ve své novince The Town, což by měl být romantický detektivní thriller, jehož děj by se točil okolo ředitelky banky, která je zamilovaná do zloděje, jenž by rád právě v její bance přišel k penězům. V hlavních rolích se objeví sám Affleck a dále pak Rebecca Hall a Jon Hamm.

A teď trochu zábavy pro drsňáky. Třetí xXx, do něhož se vrací i Vin Diesel, by prý mělo být o bývalém ruském miliardářovi, ukradených atomových bombách a záporákovi, jenž si říká The End. Počítá se navíc i s návratem Samuela L. Jacksona. Návrat chystá i obří superopičák King Kong. Spirit Pictures koupili práva na knižní prequel k Jacksonově filmu a pokud se začne natáčet, dozvíme se, jak se z King Konga stal král Ostrova lebek. Prý nás čeká technologie použitá v Beowulfovi a spousta opic a dinosaurů.

Pokud opičáky nemusíte, třeba vás potěší (eventuelně dost naštve) zpráva, že Warren Ellis prý pracuje na scénáři k filmu podle legendy o králi Artušovi. Produkovat by měli lidé zodpovědní za 300. Pracovní název je The Excalibur, ale jestli půjde o remake klasiky z roku 1981, není potvrzené. Stejně jako zpráva, že Josh Brolin nahradí odstoupivšího Javiera Bardema ve Stoneově pokračování Wall Street.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace