Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, co a jak v The Avengers


ikona
Mr. Hlad
avengerscaptain americahulkiron manmarvelnick furythor
 

Vydavatelství Marvel úspěšně vstoupilo i do světa filmu a prakticky hned začalo vykřikovat do světa, že až se seznámíme se všemi jejich nejslavnějšími hrdiny, čeká nás týmovka. The Avengers už visí ve vzduchu nějakou chvíli, poctivě se na nich pracuje, ale přeci jenom musí Marvel ještě nějaký ten rok počkat, než bude moci začít s obsazováním a samotným natáčením.

Je totiž nutné nejdřív předvést samotné postavy. Přeci jenom se ale v Marvel Studios rozhodli něco fanouškům předhodit. A proč ne rovnou seznam hrdinů, na které se můžeme těšit? Podle hlavouna Kevina Feige nás čeká Iron Man, Nick Fury, Thor, Kapitán Amerika a s velkou pravděpodobností i hrdinové z Hulka a Černá vdova, která se objeví ve druhém Iron Manovi. To, že se před Avengers musí natočit Thor i vlastenecký Mirek Dušín Kapitán Amerika, je pochopitelné, takže s premiérou filmu se počítá stále až na květen 2012.

Ale aby toho nebylo málo, Feige se zmínil i o tom, kdo od superhrdinské elity dostane po tlamě. Režisér Neuvěřitelného Hulka Louis Leterrier a scénáristé Iron Mana navrhli jako záporáka samotného zeleného obra, což však šéf filmového Marvelu nepotvrdil ani nevyvrátil. O Hulka jako takového by nejspíš stál, o problémy s Edwardem Nortonem ale asi méně. Pro jistotu tedy natěšeným fanouškům nepřímo slíbil mimozemskou rasu Skrullů, které by mohly průběžně mlátit všichni hrdinové a tím by se herecké hvězdy nemusely hádat o to, kdo má a nemá ve filmu více prostoru. Každopádně nejspíš nás za tři roky čeká pořádná comicsová řežba.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace