Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mačeta nabírá kila


ikona
Mr. Hlad
danny trejomacheterobert rodriguezsteven seagal
 

Robert Rodriguez střídá zajímavé projekty s vyloženými úchylárnami. To se o něm ví a dokud nedostane od producentů pár facek, pořád nejspíš bude točit dětinské růžové filmy, proti nimž jsou Strážci vesmíru intelektuální náloží srovnatelnou se čtením Jamese Joyce. Planeta teror mu sice vrátila jisté renomé, ale Prckové ho zase v očích fanoušků Desperada poníží na úroveň Zdeňka Trošky.

Možná, že si toho je Rodriguez vědom, možná je to jen náhoda, ale zkrátka a dobře už teď pracuje na filmu, v němž by opět neměly být žádné děti (minimálně ne v hlavních rolích) a kde budou umírat lidé. O Machete už jsme několikrát psali. Původně šlo o falešný trailer k filmovému projektu Grindhouse, ale Rodriguez už od začátku tvrdil, že by rád Dannyho Treja jako mstícího se Mexikánce s obří mačetou přivedl na plátno v plné parádě. Nedávno se objevila i novinka, že vedle Treja se objeví Michelle Rodriguez (potvrzeno) a Robert De Niro (nepotvrzeno). A teď přichází pro fanoušky akčních filmů opravdu těžká novinka. V jednání je totiž i účast Stevena Segala.

Před patnácti lety to byl aikidista, který lámal ruce, prohazoval záporáky oknem v patnáctém patře a bez lítosti stříle druhořadé gangstery do hlavy. Dnes natáčí dost možná nejhorší akční filmy na světě, vypadá jako dobře rostlý hroch a jeho bojový styl připomíná Buda Spencera. Těžko říct, co čekat, když se od Rodrigueze nechá ukecat. Jeho ego není tak veliké, aby se bral úplně vážně, což dokazuje i Cockpuncher, ale společný film Stevena Seagala a Roberta De Nira? Bojím se, aby vesmír neimplodoval.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace