Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Warcraft očima Sama Raimiho?


ikona
Mr. Hlad
sam raimispider-man 4warcraft
 

Sam Raimi se pravděpodobně před pár dny vzbudil, šel si vyčistit zuby, udělal si hrnek pořádného kafe a řekl si, že sesadí Rolanda Emmericha z trůnu nejmegalomanštějšího režiséra. Stáhni mě do pekla se mu sice povedlo, ale diváci na jeho malý horor o cikánské čarodějnici moc nechodili, a tak se tvůrce Spider-Manů rozhodl vrátit k obřím rozpočtům a hereckým superhvězdám.

Čtvrtý příběh pavoučího muže by se do kin měl dostat v létě 2011 a zatím víme, že by se měli vrátit všichni zásadní herci a že Spidey tentokrát půjde po krku možná Carnageovi, obřímu ještěrovi Lizardovi nebo upírovi jménem Morbius. Moc toho zkrátka známo není, ale i když se premiéry dočkáme až za dva roky, zdá se, že Raimi si ke Spider-Manovi přibral další kousek. A ten má možná ještě více fandů než Peter Parker.

Podle Variety by se měl totiž ujmout režie dlouho připravené adaptace počítačové hry World of Warcraft. Původně měl o projekt prý zájem Uwe Boll, ale údajně mu přišlo tolik výhružných dopisů, že zase zalezl pod zem. To, že Raimi umí točit vizuálně našlapané filmy, se ví už dávno a Armáda temnot, případně produkování Hercula a Xeny ukázaly, že fantasy mu také není cizí. Filmový World of Warcraft by údajně měl mít rozpočet okolo sta milionů dolarů a prý nepůjde o „chodící“ film jako je Pán prstenů. Děj by se měl zaměřit na napětí mezi různými rasami fantastického světa, které bude vést ke gigantické bitvě. No každopádně žánr fantasy něco takového potřebuje, protože čtrnáctiletých dětí, které zachraňují svět, už bylo víc než dost.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace