Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tři kandidáti na Hobita


ikona
Mr. Hlad
harry potterhobit
 

Točit film jako je Hobit není žádná legrace. Pán prstenů Petera Jacksona vydělal obrovské peníze, takže studio očekává, že prequel od Guilerma del Tora bude stejně úspěšný. Pokud se navíc režisér, který se vždycky zaměřoval spíše na vizuální stránku než na vyprávění samotné, příliš odkloní od knižní předlohy, může naštvat miliony fanoušků, vedle jejichž hněvu by i šílenství dívek zamilovaných do Stmívání a Roberta Pattinsona vypadalo jako zpestření nudného dne.

Na fanoušky Pána prstenů se musí zkrátka pomalu a když už se nějaká zpráva potvrdí, musí stát za to. O to víc, když jde o herce, který by si měl zahrát roli Bilba Pytlíka. Už dlouho ve vzduchu visí jméno Jamese McAvoye. Ten hrát bezpochyby umí, charisma má také a navíc má alespoň trošku provařené jméno. Ve hře se teď však objevili dva nováčci a jeden z nich by Hobitovi stoprocentně zaručil ještě větší zájem médií.

V roli hobita číslo 1 by se totiž mohl objevit Daniel Radcliffe. Jeho Harry Potter pomalu končí, a tak začíná koukat po jiných rolích. A když by si zahrál vedle legendárního kouzelníka i v Tolkienově fantasy klasice, asi by se ho už Hollywood nezbavil. Stále to však není všechno. David Tennant ze seriálu Dr. Who sice není zdaleka tak známý jako předchozí dva herci, ale údajně míří na letošní Comic-Con přímo na pozvání Petera Jacksona. Co z toho všeho vyleze, se snad dozvíme co nejdříve.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace