Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 29/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
 

Remake, o který nikdo nestojí. To bude předělávka klasiky Sama Peckinpaha Straw Dogs. To, že Dustina Hoffmana nahradí James Marsden, už chvilku víme, teď se k němu přidávají i Kate Bosworth a nastupující hvězda Alexander Skarsgard. No když už nic, alespoň to jsou solidní herci. To, že je solidním hercem, nemusí nikomu připomínat Willem Dafoe. V Hollywoodu je stálicí a střídá malé nezávislé projekty s obřími produkcemi. Teď je čas vydělávat, takže se upsal chystané megasci-fi John Carter of Mars, kde si zahraje jednoho z domorodých válečníků. Zeleného obra se čtyřma rukama.

Ale teď pryč od násilí a mimozemšťanů. Trocha romantiky totiž nikoho nezabije. To si asi řekla Renee Zellweger, která prý zvažuje návrat ke své nejslavnější roli. Třetí Deník Bridget Jonesové by měl být o tom, jak se jedna z nejošklivějších hereček na světě pokouší mít ve čtyřiceti děcko. To Hugh Jackman se dětmi zabývat nemusí, ale problémů bude mít víc než dost. V komedii Avon Man přijde o dobře placenou práci prodejce aut a rozhodne se spolu kolegy využít své zkušenosti v oblasti prodeje kosmetických výrobků. Scénář píše tvůrce Hitche a slibuje komedii ve stylu Do naha!

A teď zpátky k násilí. Comicsový horor Hack/Slash se chystá už opravdu dlouho. Příběh dívky Cassie, která spolu se svým gigantickým parťákem Vladem cestuje po světě a likviduje monstra, má teď nového režiséra. Je jím Frederick Bond, jenž se motá i okolo remaku korejského hororu The Host. Susan Sarandon v něčem podobném nejspíš nikdy neuvidíme, ale životopisy doktorů praktikujících euthanasii jí sedí bezezbytku. V You Don`t Know Jack se objeví vedle Al Pacina a Johna Goodmana.

A teď k mladší generaci. Zooey Deschanel doplní Dannyho McBridea, Jamese Franca a Natalii Portman ve zhulené pohádkové romanci Your Highness, kde bude muset flákačský princ pomoci svému hrdinnému ale tupému bratrovi zachránit jeho vyvolenou. Problémy s vyvolenou bude mít i Matt Damon v romantické sci-fi podle P. K. Dicka The Adjustment Bureau. Onou vyvolenou bude Emily Blunt, která si zahraje baletku, jež by ráda s Damonem strávila alespoň jeden příjemný večer, ale z nějakých tajemných důvodů jim to pořád nevychází.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace