Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mel Gibson a jeho bobr


ikona
Mr. Hlad
jodie fostermel gibson
 

Mel Gibson natočil film o Ježíšovi, vydělal na něm strašlivé peníze a od té doby fláká svou hereckou kariéru. Jeho místo pomalu ale jistě začal obsazovat George Clooney a Gibson potichu zmizel z žebříčků největších hereckých sympaťáků.

Teď ale chystá návrat. A poměrně divoký. Již brzy se objeví pod režijní taktovkou Martina Campbella v thrilleru Edge of Darkness, ale chystá i mnohem šílenější roli. Vypadá to totiž, že si zahraje pod vedením Jodie Foster v dramatu Beaver. To by mělo být o muži, který se rozhodne bojovat se svými depresemi s pomocí loutky bobra, již nosí na ruce a povídá si s ní. Zní to poměrně šíleně, ale v rukou dobrého scénáristy by z toho mohlo být hodně zajímavé drama.

Samotná Jodie Foster už si režii několikrát vyzkoušela a většinou velmi úspěšně (Človíček Tate), navíc si vedle Gibsona zahraje i hlavní roli. A tak můžeme doufat, že to těm dvěma půjde alespoň z poloviny tak dobře, jako když hráli poker ve VIMkovém Maverickovi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace