Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Will Smith bude kouzlit?


ikona
Mr. Hlad
francis lawrencewill smith
 

Jednou z absolutních jistot současného Hollywoodu je fakt, že Will Smith je hvězda. I když jeho Sedm životů nevydělalo zdaleka tolik, kolik se doufalo, Smithova kariéra se stále ubírá tím správným směrem. A i když je o dvakrát téměř oscarovém herci známo, že velmi nerad točí pokračování svých filmů, rozhodně se nebrání další spolupráci s osvědčenými režiséry.

S Francisem Lawrencem natočil poměrně povedené sci-fi Já, legenda a oba dva zmínění pánové si díky úspěchu filmu bezpochyby mohli obměnit svůj vozový park. A nejspíš ne jednou. Teď to vypadá, že znovu spojí síly. Ne, mnohokrát avizovaný prequel jejich sci-fi ve hře (bohužel) není. S hodně velkou pravděpodobností půjde o dost jiný žánr.

The City That Sailed bude příběhem pouličního kouzelníka, který žije na Manhattanu a vydělává na turistech, zatímco jeho dcera je nucena bydlet kdesi v Anglii. Dcerka však jednoho dne objeví podivný maják, v němž jsou i svíčky, které člověku splní jakékoliv přání. A protože chce vidět otce, začnou se dít hodně divoké věci. Třeba takový Manhattan opustí i se svými obyvateli New York a začne plout směrem k Evropě. Zní to sice poměrně šíleně, ale scénář píše Andrew Niccol zodpovědný za Gattacu, Truman Show nebo Obchodníka se smrtí, takže výsledek by mohl být hodně zajímavý. Třeba jako mix 2012, telekinetického hororu Carrie a Harryho Pottera...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace