Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

S králem popu na věčné časy


ikona
Mr. Hlad
michael jackson
 

Michael Jackson zemřel. Pokud jste poslední dny nestrávili někde uprostřed africké savany, určitě to víte. Na MovieZone jsme o tom neinformovali z jednoho jediného – ale logického – důvodu. Nemá to vůbec nic společného s filmem. Teď se to ale mění, a tak ani my nemůžeme ignorovat smrt krále popu. Ačkoliv byl Jackson v posledních letech spíše pro smích a mluvilo se o něm více v souvislosti s počtem plastik a s možným sexuálním obtěžováním dětí, po jeho smrtí je z něho opět velký umělec. A jako takový si zaslouží, aby se o něm něco natočilo

A proč zůstávat jen u jednoho projektu. V budoucnu bychom se mohli dočkat koncertu, který Jackson před svou smrtí plánoval, alespoň ve filmové podobě. Teď se ale navíc zjistilo, že existuje přes sto hodin videozáznamu ve vysokém rozlišení, na kterém Michael zpívá své největší hity, setkává se s agenty a podobně. Společnost AEG Live, která měla organizovat jeho poslední turné, teď sedí na právech a přemýšlí, co s nimi udělá. A vypadá to, že nás čeká nejen posmrtné album, ale i televizní speciál. Pokud ho však budete chtít vidět, nejspíš budete muset zaplatit. Ve hře jsou navíc i několikaminutové 3D filmy (čti „klipy“). Tak jako tak z Jacksona se po jeho smrti opět stal alespoň na chvilku důležitý obchodní artikl a vsadím se, že od ohlášení klasického životopisu nás dělí pouhých pár měsíců.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace