Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Televizní hvězdy s plackou


ikona
Mr. Hlad
bioshock
 

Stát se z televizní hvězdy hvězdou filmovou chce nejen charisma a talent, ale také pořádnou dávku štěstí. Wentworth Miller měl po ukončení Útěku z vězení hodně dobré vyhlídky a brousil si zuby na hlavní roli v adaptaci počítačové hry Bioshock. Bohužel Gore Verbinski musel začít na příkaz studia razantně šetřit a teď vlastně nikdo neví, jak to s Bioshockem bude. Miller si tedy našel práci a upsal se seriálu Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti. Ten si kroutí už jedenáctou sezónu a Miller by se tu měl objevit jako policista, který zabránil znásilnění bezbranné ženy. Určitě nejsem sám, kdo si myslí, že tahle role jeho kariéru dopředu příliš neposune.

Stát se z filmové hvězdy hvězdou televizní možná vypadá na první pohled jednoduše, ale není tomu tak. Christian Slater o tom ví své. V první půlce devadesátých let měl našlápnuto k hodně dobré kariéře, ale v poslední době je rád, kdy ho Renny Harlin nechá v Lovcích myšlenek zmrznout a rozsekat malé kousky. Jeho televizní thriller My Own Worst Enemy, kde si zahrál vraha s rozdvojenou osobností, nebyl špatný, ale po pár dílech kvůli nezájmu publika skončil. Teď to údajně vypadá, že by se Slater mohl objevit v kriminálním seriálu z produkce Jerryho Bruckheimera The Forgotten. Mohl by si zahrát bývalého policistu, kterému před třemi lety někdo unesl dceru a on se rozhodl stát se šéfem bandy amatérských detektivů. Pod Bruckheimerem by mu to mohlo přeci jenom jít o něco lépe.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace