Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zmrtvýchvstání do Třístovky


ikona
Mr. Hlad
300frank millergerard butlerzack snyder
 

To, že režisér Zack Snyder má talent, je bez debat. To, že jeho filmy umí vydělat peníze, už tak moc jisté není. Watchmen nakonec budou rádi, když skončí v mírném plusu a Snyder teď bude muset ukázat, že umí i vyprávět a ne jenom točit zpomaleně. V plánu má osobitou variaci na Alenku v říši divů Sucker Punch, ve které nás údajně čeká slušná porce násilí, bombardéry a další šílenosti slibující originální zážitek, ale jestli na to ještě budou diváci zvědaví, to se dá odhadovat jen těžko.

Kdyby to ale nevyšlo, může se vrátit k filmu, jenž z něho udělal režisérkou hvězdu. O pokračování 300: Bitva u Thermopyl už jsme psali, teď už o něm ale víme o malinko víc. Děj by měl údajně začínat přesně tam, kde skončila jednička a na otázku, jestli se vrátí někdo z původního obsazení, odpověděl producent Mark Canton, že by možná mohli přivést zpět mezi živé Gerarda Butlera, respektive krále Leonidase. Všechno ale bude záležet na Franku Millerovi. Ten teď píše comicsové pokračování a v podstatě nikdo pořádně neví, co od něho čekat. Každopádně s filmem se počítá, se Snyderem se počítá a Butler by bezpochyby na nabídku zopakovat si roli, která z něho udělala hvězdu, kývnul. Jde jen o cifru na šeku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace