Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další bubáci od del Tora


ikona
Mr. Hlad
guillermo del toro
 

Guillermo del Toro patří v současnosti k nejvytíženějším hollywoodským tvůrcům. Druhý Hellboy sice v kinech neslavil takový úspěch, v jaký tvůrci doufali, ale na druhou stranu šlo o hodně příjemnou podívanou. Del Toro ale žije především z oscarového Faunova labyrintu a z faktu, že jeho vizuální styl se podobá opravdu máločemu.

Svou pozici hvězdy si zkrátka užívá, ale hodlá i vracet. Prakticky každý měsíc se objeví zmínka o filmu, který by měl režírovat nebo produkovat. O Don`t Be Afraid of the Dark už jsme psali, ale teprve teď začíná film dostávat jasnější obrysy. Děj bude vyprávět o malé dívce, která se přestěhuje spolu s otcem a jeho přítelkyní do nového domu, v němž však už nějací nájemníci jsou. Podivné bytosti dívku zpočátku fascinují, brzy se však ukáže, že jejich úmysly nejsou zdaleka přátelské.

Hlavní roli si zahraje devítiletá Bailee Madison, která se objevila už v Mostu do země Terabithia, a sekundovat ji budou Guy Pearce a Katie Holmes. Del Toro na všechno bude dohlížet jako producent a režie se ujme debutant Troy Nixey. Ačkoliv to celé zatím vypadá jako klasická duchařina o strašidelném domě, věřme, že del Toro by se pod nic průměrného nepodepsal a že výsledek bude alespoň tak dobrý jako v případě Sirotčince.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace