Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zlodějina pro profíky


ikona
Mr. Hlad
transformers
 

Ačkoliv druhý díl Transformers není podle mnohých kritiků a diváků tak dobrý jako jednička, finančně se mu daří ještě víc. A to je to, o co tvůrcům běží. Pakliže má některý z nich ve svém portfoliu takový hit, může si v Hollywoodu po nějakou dobu dělat prakticky všechno, co se mu zachce.

Scénáristická dvojice Alex Kurtzman a Robert Orci teď může s klidem obíhat studia se scénářem k rodinnému dramatu ze života popelářů a peníze by na film sehnala nejspíš bez větších problémů. Kurtzmana a Orciho však popeláři nezajímají, nový projekt však už připravený mají. Bude se jmenovat Licence to Steal a už podle názvu je jasné, že se podíváme mezi zloděje. Tihle ale nevykrádají banky ani nepřepadají transporty s pytli peněz. Namísto toho létají po světě a zabavují věci lidem, kteří nemají na to, aby spláceli své dluhy. Nezajímají je však jejich domy a ojetá auta, tahle „zabavovací“ firma jde po soukromých tryskáčích, člunech a vůbec věcech, které si může dovolit jen horní milion. Kurtzman a Orci budou podle všeho jen produkovat a scénář napíše Shane Salerno, jenž dělal například na Armageddonu, zatím se dá však jen těžko odhadnout, jestli bude výsledek drama ve stylu Wall Street, akční komedie nebo něco mezi tím.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace