Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co bude po Transformerech?


ikona
Mr. Hlad
dreamworksmichael baysteven spielberg
 

Michael Bay teď asi slaví a lije do sebe víno starší než je Peter O`Toole, protože Transformers 2 vydělávají a ještě dlouho vydělávat budou. Megalomanský režisér si zkrátka může gratulovat, protože dokud budou jeho filmy úspěšné, bude si moci v Hollywoodu dělat co chce. To znamená, že budou vybuchovat větší domy a před plameny budou utíkat slavnější herci.

Nejen roboty je však člověk živ a Michael Bay dal jasně najevo, že před třetím dílem Transformerů by si rád natočil nějaký jiný film. A možná, že už si ho vybral. Spolu s Dreamworks se totiž pokouší získat práva na zfilmování šestidílné knižní série s názvem I Am Number Four. V ní se devět mimozemšťanů, kteří jako jediní přežili zničení své domovské planety, přestěhuje na zem a začne se vydávat za středoškoláky. Jeden z emzáků však zjistí, že nepřátelská rasa, která zlikvidovala jeho domov, hodlá genocidu dokončit a míří k Zemi. Bay by měl spolu se Stevenem Spielbergem a Stacey Snider produkovat a možná, že se nakonec usadí i na režisérkou židli. Velký Steven bude podle všeho všechno sledovat z povzdálí a určovat hranice toho, co se ještě může zničit a co už je nedotknutelné. Ačkoliv to celé zní tak trošku béčkově, Bay by tomu mohl dát přesně tu šťávu, která obyčejně filmům o superteenagerech chybí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace