Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rekordní Transformeři


ikona
Cival
transformerstržby
 

Michael Bay je zpátky se svými mašinkami. A rozjel se zhurta. Už dlouho dopředu bylo zřejmé, že Transformers 2 budou nejsilnějším bijákem léta, minimálně do premiéry Harryho Pottera. Zlé recenze a ne-tak-nadšené první divácké reakce mohly někoho nahlodat. Ale v případě Baye se váhat nevyplácí, Transformeři mají už takový zvuk a takové fanouškovskou podporu, že je úvodní chladné přijetí nemohlo rozhodit.

A tak se k vysokým předprodejům přidala i extrémnÍ čísla za první den v distribuci. Maximum z premiérových střed dosud držel pátý Potter se 44 miliony, Transformeři jeho rekord ale rozdupaly díky 16 melounům z půlnočních projekcí a dalším 44 milionům ze zbytKu dne. Suma sumárum, do světa se hlásí informace o 60,6 milionech za jeden jediný den v distribuci (absolutní rekord drží nadále Temný rytíř se 67 mega, jeho výhodou ale byl start v pátek).

Transformeři díky tomu do neděle stoprocentně nasbírají aspoň 150 milionů (jednička měla "jen" 70), ale zkusí zaútočit i výš - jinak řečeno, zhruba za čtyři dny urve tenhle sequel tolik peněz, co Terminátor 4 nasbírá za celou svou pouť po amerických multiplexech. Tomu říkám ponížení.

Zaímalo by mě, pane McG, jak že to vypadá s tím přeměřováním penisů. Pořád si troufáte na Baye? :-)

NEJVYŠŠÍ PRVNÍ DNY
NEJVYŠŠÍ PRVNÍ STŘEDY  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace