Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blu-novinky #11


ikona
st39.6
 

Pán prstenů, Gladiátor, Forrest Gump, Statečné srdce, to jsou jedny z nejžádanější titulů, které si fanoušci přejí na Blu-rayi a světe div se, ony se do HDčka chystají! O LotRovi už dávno víme, New Line ale konečně přidala tu nejzásadnější informaci - datum vydání a cenu. Na třetího listopadu si proto uvolněte necelých sto dolarů, dostanete za ně celou trilogii v kinosestřihu a snad nějaký ten bonus navíc. A když už budete naladění na vlnu velkofilmů, připravte se také na Sapphire series od Paramountu, který konečně pochopil, že o se o své nejcennější kousky musí starat. Pod líbivým jménem nové BD série, která se snad později rozroste i o další pecky, prvního září vyjde Statečné srdce Mela Gibsona a Gladiátor Ridleyho Scotta. Forrest Gump bude následovat o něco později (datum je zatím neznámé). Každopádně čekejte dvojdiskové edice nařachané bonusy, Gladiátor navíc vyjde v kinoverzi i extended sestřihu. Cena $39.99. Au.

Balení Želvích Ninjů (původní hrané filmy a CG TMNT) za cenu $84.99 bylo přesunuto ze čtvrtého na jedenáctého srpna, ale to snad nikoho netrápí. Ten týden už si počkáme, tohle bude stát za to. Na Blu-rayi se navíc v září konečně objeví také Hot Fuzz a Shaun of the Dead, pecky, které potěší opravdové filmové fanoušky. Tak které z nich přistanou i ve vašich poličkách?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace