Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sranda za katrem


ikona
Mr. Hlad
remake
 

Německý thriller natočený na základě skutečných událostí Experiment patří mezi filmy, které člověk z hlavy jen tak nedostane. Rozhodně to totiž není příjemná podívaná. Tenhle kousek o sobě navíc dal vědět i v zahraničí, takže nadešel čas na to, co se obvykle dělá. Předělávka.

Příběh by měl zůstat pochopitelně stejný. Skupina dobrovolníků se zúčastní vědeckého experimentu, jehož cílem je zjistit, jak se lidé chovají v situacích, kdy dostanou absolutní kontrolu nad životy ostatních. Zkrátka a jednoduše část dobrovolníků bude hrát vězně a část dozorce. Ze začátku to vypadá jako poměrně snadná brigáda, celý projekt se však velmi rychle zvrtne a v uměle vybudovaném kriminále se začínají dít věci, za které by se nestyděli ani zaměstnanci měsíce v Guantanámu. Původní film režíroval Olivier Hirschbiegel, jenž to zkoušel i v Hollywoodu s nepovedenou Invazí. U americké verze ho však nahradí Paul Scheuring, tvůrce seriálu Útěk z vězení. Snad si tedy vzpomene na to, co dělal za kamerou, když točil první sezónu. Každopádně jisté je, že se bude moci opřít o dobré herce. V hlavních rolích se objeví Adrien Brody a Forest Whitaker, sekundovat jim budou mimo jiné Elijah Wood a čím dál tím obsazovanější Cam Gigandet. Snad tedy Hollywood neudělá německé předloze ostudu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace