Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mutanti na Marsu


ikona
Mr. Hlad
john carter of mars
 

V Hollywoodu je spousta filmů, o kterých se mluví někdy třeba i desítky let, ale nakonec jejich scénáře stejně zůstanou u nějakého producenta ve skříni. Někdy celé natáčení padne kvůli mizernému scénáři, jindy se nepovede najít dostatečně schopného režiséra a někdy to prostě nevyjde, protože látka přestane být aktuální a zajímavá.

John Carter of Mars se chystá už hodně dlouho. Motali se okolo něj Robert Rodriguez, Jon Favreau, režisér Světa zítřka Kerry Conran a už v osmdesátých letech John McTiernan. Zdá se ale, že tím, kdo přivede Johna Cartera na svět, bude tvůrce pípajícího a robota Wall-Iho Andrew Stanton. Na rozdíl od svých kolegů už má totiž herce. Konfederačního vojáka, jenž je jakýmsi záhadným způsobem přenesen na Mars a ocitne se přímo uprostřed války, si zahraje Taylor Kitch. Jeho Gambit byl jednou z nejzajímavějších věcí na X-Men Origins: Wolverine a charisma mu rozhodně nechybí. Vedle něho se navíc v roli marsovské princezny objeví další skoro x-menovská hrdinka Lynn Collins, která si ve Wolverinovi zahrála jeho přítelkyni Silverfox. Jména to zajímavá jsou, hvězdy však rozhodně ne. U Disneyho jsou ale nejspíš rádi, že se vůbec začne točit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace