Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 24/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
 

Leonarda DiCapria chce každý, ale on zůstává věrný Martinu Scorsesemu, kterýho jen občas někomu půjčí. Jestli bude mít to štěstí Todd McFarlane není jisté, ale nová adaptace jeho comicsu Spawn by prý měla být spíš detektivkou, v níž by pekelný zabiják hrál druhé housle. DiCaprio by si podle McFarlaneaova přání měl zahrát člověka, který mu jde po krku. Kdyby ale nemohl Leonardo, čas bude mít Shia LaBeouf, ten se totiž nechal slyšet, že si v adaptaci jiné comicsovky Y: The Last Man, v níž by se musel vyrovnat nejen s apokalypskou, ale i s faktem,že je posledním chlapem na světě, nezahraje. A když už jsme u comicsů, to vezmeme hezky všechno. Anna Paquin ze seriálu True Blood a z x-menovské trilogie by se prý ráda přidala k obsazení X-Men: First Class, kde budou hrát prim mladí mutanti. Chtěla by ale alespoň nějakou akční scénu a ne jen stát někde v rohu jako v případě předchozích filmů.

A teď pryč od comicsů, u akce ale zůstaneme. Čtvrtá Mission: Impossible už visí ve vzduchu chvíli a Tom Cruise by určitě nějaký hit uvítal. Režisér trojky a posledního Star Treku J. J. Abrams u toho nejspíš znovu bude. Jestli jen jako producent nebo i jako režisér není jasné, scénář je prý ale hotový, tak se snad dočkáme co nejdříve. To o Eliho Rotha nikdo nestojí, ale on pořád obchází studia s novými nápady. Teď by rád zremakoval horor Funhouse, v němž se banda mladíků a mladic bude muset poprat s hodně naštvaným šíleným hlídačem v zábavním parku.

A aby byla trochu sranda, máme tu režírujícího herce a scénáristu zodpovědného za Tropickou bouři Justina Therouxe, jenž bude točit komedii Chief Ron o chlapíkovi, který předstírá, že je indiánského původu, aby dostal povolení ke stavbě kasina. Věřte nebo ne, půjde o příběh vycházející ze skutečných událostí. Stejně jako životopis Lance Armstronga, který bude psát Gary Ross zodpovědný za Pleasentville: Městečko zázraků nebo téměř oscarového Seabiscuita. V hlavní roli by se mohl objevit Matt Damon.

Pokud však preferujete romance, možná vás zaujme farmaceutické romantické drama Love & Other Drugs, ve kterém si zahrají Jake Gyllenhaal a Anne Hathaway. A nebo si můžete vyrazit na muzikálovou verzi Deníku Bridget Jonesové. A pokud chcete brečet, ideální k tomu bude drama Remember Me. V něm se Robert Pattinson bude muset vyrovnat se sebevraždou bratra, rozchodem rodičů a známostí s dívkou, která se po vraždě své matky naučila mít znovu ráda život. V dalších rolích Pierce Brosnan, Lena Olin, Chris Cooper a Emilie de Ravin. Normálně bych napsal, že tahle látka smrdí Oscarem na sto honů, ale představa, že hvězda Stmívání má něco společného s udělováním filmových cen, mi nedělá úplně dobře.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace