Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Budoucnost kreslené havěti


ikona
Mr. Hlad
ice ageshrek
 

Animáků se nezbavíme. Filmy o veselých zvířátkách, srandovních monstrech, bručonských důchodcích, usměvavých autíčkách nebo zelených obrech stále vydělávají obrovské peníze a publikum jich zatím nemá dost. Nikoho moc nevzrušuje, že scénáristům dochází nápady a u většiny sérií se pokračování nedokáží svými kvalitami prvnímu dílu ani přiblížit. Dokud si lid bude žádat šavlozubých veverek a militantních tučňáků, bude se točit.

Třetí Doba ledová se ještě ani nedostala do kin a už se začalo pracovat na pokračování. Mamut, lenochod, šavlozubý tygr a věčně hladový Scrat už v pravěku zažili (respektive zažijí) snad úplně všechno, co zažít lze, a právě proto je scénáristé v Ice Age: Th4w nechají zamrznout a rozpustí je až v současnosti, kde budou dělat binec v muzeu. Změna prostředí by téhle sérii mohla pomoci. Něco se ale konečně začíná dít i s dlouho plánovaným spin-offem Shreka. Zabiják obrů Kocour v botách se na plátna kin chystá už docela dlouho a Antonio Banderas se teď nechal slyšet, že scénář je hotový a že je to pecka. Děj by se měl údajně zabývat tím, jak se z roztomilého kocourka stal neohrožený šermíř a likvidátor monster. Jestli stojí za to se těšit vám neprozradíme, ale druhý a třetí Shrek jsou filmy, bez nichž bychom se klidně obešli, tak uvidíme, jak dopadne čtyřka a podle toho upravíme naši „úroveň natěšenosti.“

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace