Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Krvavé konce a návraty


ikona
Mr. Hlad
sawwes craven
 

I Tak jde čas, seriál, jenž se vysílá od roku 1965, jednou musí skončit. Tak je to zkrátka se vším, na některé konce se však těšíme víc než na jiné. Hororová série Saw je rozhodně ten případ. První díl byla pecka, která stála málo peněz, hodně vydělala, solidně vyděsila a ukázala světu talent Jamese Wana. Další díly už byly horší a horší a i když kombinace „malý rozpočet + hodně slušné výdělky“ stále pro Saw platí, začíná se mluvit o tom, že celá série míří do finiše. Tobin Bell, představitel vraha Jigsawa, totiž potvrdil, že osmička Saw by měla být poslední. Na druhou stranu dodal, že pokud bude k dispozici dobrý příběh, může série pokračovat dál. Cynik by řekl, že dobrý příběh není dispozici už od druhého dílu.

Jedna hororová série tedy možná končí, ale další hlásí návrat. O pokračování Vřískotů už jsme vás informovali. David Arquette a Courtney Cox už podepsali smlouvy a teď studio jedná s režisérem Wesem Cravenem. Toho film údajně zajímá, ale jestli bude či nebude točit se rozhodne až podle scénáře. Ten momentálně píše Kevin Williamson, autor předchozí trilogie (i když u trojky je zodpovědný jen za námět) a hotovo by měl mít letos v srpnu. Když se Cravenovi příběh zalíbí, půjde do toho. Zbylí herci z předchozích dílů, včetně Neve Campbell, ale údajně nejspíš ne. Režisér totiž tvrdí, že krom Courteney Cox a Davida Arquetta by měli přijít samí nováčci.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace