Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž o iPod - finální kolo


ikona
Cival
soutěž
 

V pondělí bylo odstartováno třetí kolo naší soutěže o Apple iPod, poběží zase týden. Neváhejte - lepší už nevyhrajete. :-)

A máme tady další soutěž! A nejen proto, že si ve svačinových boxech z naší dřívější soutěže tak rádi přenášíte rohlíky s máslem a medem. :-) Tentokrát jsme výrazně upgradeovali, takže ve hře je cena několikanásobně lukrativnější - a vůbec proto nevadí, že není navázána na konkrétní film.

O co se hraje? O tři hudební přehrávače Apple iPod. Soutěž bude mít celkem tři kola a poběží až do 28. června. Každé kolo potrvá jeden týden a soutěžící budou muset odpovědět vždy na jednu soutěžní otázku. Ceny do soutěže věnovala společnost Kuptolevne.cz, která se zabývá prodejem elektroniky přes internet.

„Film a hudba k sobě bezesporu patří, a proto jsme se rozhodli, že uspořádáme soutěž o hudební přehrávače. Věříme, že tím uděláme radost jak stávajícím čtenářům, tak i novým zájemcům o filmové novinky a upoutávky,“ řekl k soutěži manažer projektu Miroslav Jahoda... a měl pravdu. Kdo ví, možná tím i avizoval znovuoživení soundtrackové rubriky.

SOUTĚŽIT MŮŽETE ZDE

VÝSLEDKY 2. KOLA

V prvním kole bude možné vyhrát přehrávač Apple iPod Shuffle PINK 1GB, který má atraktivní design a velmi jednoduché ovládání čtyřsměrným tlačítkem. Jeho výhodou je nepřítomnost mechanických součástí a tedy stále stejná kvalita zvuku nezávisle na nárazech nebo otřesech.

Druhé kolo soutěže bude ve znamení nejmenšího hudebního přehrávače na světě Apple iPod Shuffle Voice Over 4GB, který umí díky funkci VoiceOver dokonce sám mluvit. Dostatečná kapacita pojme až 1000 skladeb a ovládání umístěné na kabelu sluchátek si rychle oblíbíte.

Ve třetím kole, které začne 22. června, se bude soutěžit o nejhodnotnější cenu - o přehrávač Apple iPod Nano 4. generace 8GB. Tento kousek je doslova nabitý novými funkcemi, mezi něž patří například funkce Genius, která umí seřadit skladby podle podobnosti, nebo přeskočení přehrávané skladby pouhým zatřepáním iPodem.

A k těm filmům... zas tak nefilmové tyhle ceny nejsou. Všichni určitě víte, do jaké ovocnářské filmy svého času investoval Forrest Gump!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace