Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cameron nehodlá zpomalit


ikona
Mr. Hlad
james cameron
 

Když někdo natočí film a pak si dá dvanáct let tvůrčí pauzu, většinou se na něho zapomene. Když je však tím filmem Titanic, nezapomene se na něj nikdy. James Cameron se chystá letos v zimě zase posunout filmový svět o trošku dál svým Avatarem, ale evidentně mu gigantické sci-fi ke spokojenosti nestačí a chce ještě něco navíc. Alespoň malinko.

Třeba nějakou povídku v comicsové antologii Heavy Metal. Předělávka animovaného filmu plného násilí, velmi spoře oděných žen a tvrdé hudby vzniká v produkci Kevina Eastmana, samotného tvůrce comicsu. Ten už se nechal nedávno slyšet, že režírovat by měli David Fincher, Zack Snyder, Gore Verbinski nebo tvůrce Kung-Fu Pandy Mark Osbourne. Hodně zajímavá jména, ale to nejlepší si Eastman schovával až na teď. James Cameron se totiž má na Heavy Metalu podílet produkčně a odrežíruje si jeden segment. A další dvě velká jména nám Eastman údajně ještě tají. Každopádně tenhle režisérský allstar team vypadá opravdu parádně, tak uvidíme, jestli se mu podaří rozhýbat hladinu v žánru comicsových adaptací. Nějakou zásadní změnu by to totiž docela chtělo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace