Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejzlatější trailery sezóny 08/09


ikona
Cival
golden trailer awards
 

Už podesáté si můžete přečíst výsledky Golden Trailer Awards, nejznámější výroční ceny hodnotící umění filmových upoutávek. V předchozích letech se z vítězství těšily ukázky třeba na Mission: Impossible III, 300 nebo Temného rytíře, letos ale vládli jiní - a comicsy ostrouhaly.

Projely to nejen všechny zimní blockbustery (Austrálie, Den, kdy se zastavila Země, Quantum of Solace), nenajdete tu ani Maxe Paynea, 96 hodin a naštěstí ani Stmívání. Jenže kupodivu ani čtvrtého Terminátora a druhé Transformers. Skřípejte si zuby jak chcete, rozhodující je, že s hlavní volbou lze naprosto souhlasit - oba trailery na Star Trek byly fantastické a po zásluze u nich svítí pět hvězd od nás i od vás. Vysokým hodnocením jsme zahrnnuli i Rychlé a zběsilé, VALL-Iho nebo Duel Frost/Nixon. Stejně jako Anděle a démony a hlavně parádně atmosférickou ukázku na Wrestlera. Dost mě těší, že se ocenění dočkal i hudebně vyšperkovaný trailer na Maxe a maxipříšerky (ehm), škoda jen, že stejně výjimečnou upoutávku na Poslední dům nalevo překonali v hororové kategorii rutinní Nenarození. Holt ne vždycky všechno sedí. (skrz obrázky prokliknete do profilů)

CELKOVÝ VÍTĚZ - STAR TREK

NEJ TRAILERY Z JEDNOTLIVÝCH KATEGORIÍ:

NEJLEPŠÍ BLOCKBUSTEROVÝ - STAR TREK 

NEJLEPŠÍ AKČNÍ - RYCHLÍ A ZBĚSILÍ

NEJLEPŠÍ ANIMOVANÝ/RODINNÝ - VALL-I

NEJLEPŠÍ KOMEDIÁLNÍ - BRUNO

NEJLEPŠÍ DRAMATICKÝ - DUEL FROST/NIXON

NEJLEPŠÍ HOROROVÝ - NENAROZENÍ

NEJLEPŠÍ ROMANTICKÝ - 500 LETNÍCH DNÍ

NEJLEPŠÍ THRILLEROVÝ - ANDĚLÉ A DÉMONI

NEJLEPŠÍ NEZÁVISLÝ - WRESTLER

TRAILER S NEJLEPŠÍ HUDBOU - MAX A MAXIPŘÍŠERKY

NEJLEPŠÍ VOICE-OVER - TROPICKÁ BOUŘE

Samozřejmě že kategorií je mnohem víc. Třeba nejoriginálnější trailer pro My Winnipeg, nejhorší ukázkou je prý One Eyed Monster (asi neviděli moc českých trailerů), nej střih zvuku znovu pro Rychlí a zběsií, líbila se i grafika v ukázce na Repo: Genetická opera a pak samozřejmě následuje dlouhý výčet nejlepších TV spotů a zahraničních upoutávek (v nich figuruje třeba Let the Right One In, Krvavé pobřeží nebo Persepolis).

A oceněny byly i plakáty. Jejich best of sice citujeme obvykle z IMPAwards.com, ale i tenhle výběr z toho nejlepšího vás může zajímat.

 

 

 

  

 

Kompletní seznam vítězů k nahlédnutí tady. Co na ně říkáte?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace