Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blade Runner se vrací. Tak trochu


ikona
Mr. Hlad
ridley scott
 

Blade Runner bezpochyby patří k nejlepším sci-fi filmům všech dob a ve filmografii Ridleyho Scotta patří k naprosté špičce. Temný příběh podle P. K. Dicka sice nebyl takový hit, jaký by studio rádo vidělo, ale časem se z filmu stal kult. A nejen kvůli tomu, že existuje asi sedm set osmnáct verzí a o spoustě scén se dá do nekonečna debatovat.

Ridley Scott a jeho bratr Tony se teď rozhodli svět, kde neustále prší, na ulicích se válí binec a androidi se touží po tom stát lidmi, opět oživit. Problém je však v tom, že jejich společnost nevlastní práva na Dickovu povídku. Pokud se však i přes tenhle poměrně zásadní fakt těšíte do kina, můžete přestat. Celý projekt totiž poputuje přímo na internet a mělo by vzniknout několik pěti až desetiminutových epizod, které se budou odehrávat před filmem. Scottové už teď ohlásili, že nemáme počítat s návratem žádné z postav a oficiálně kvůli problémům s právy nebude mít internetový seriál s filmovým Blade Runnerem nic společného, avšak Ridley Scott slibuje stejnou atmosféru a příběh, který se bude zabývat stejnými tématy jako film. První epizody by se měly začít objevovat již letos v létě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace