Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mateřství jen pro drsňáky


ikona
Mr. Hlad
paul verhoeven
 

Paul Verhoeven se nesmazatelně zapsal do filmové historie a jeho Základní instinkt, Robocop nebo Total Recall patří bezpochyby k žánrové klasice. Nikdy se nebál ukázat na plátně sex, brutální násilí, černý humor a nejlépe všechno dohromady. Když ale natočil striptýzové drama Showgirls, málem ho to stále jeho kariéru.

Naštěstí se mu podařilo vrátit se zpátky do povědomí filmových fanoušků s pomocí povedené Černé knihy a nabídky z Hollywoodu se díky ní začaly opět objevovat v jeho poštovní schránce. Jak to bude s dvojkou Aféry Thomase Crowna se zatím neví, ale zdá se, že Verhoeven bude mít o práci postaráno. Údajně sice pracuje na historické detektivce The Winter Queen, ale teď se upsal Foxům pro thriller The Surrogate. S akčním sci-fi s Brucem Willisem ale tenhle film nebude mít nic společného. Děj se bude motat okolo manželské dvojice, která nemůže mít děti, a tak se rozhodne využít služeb náhradní matky a nechat ji odnosit dítě. Bohužel jejich volba padne na dívku, která to nemá v hlavě úplně v pořádku. A když má prvotřídní magor v břichu vaše dítě, nemáte moc možností, jak mu zabránit v tom, aby vám ze života neudělal peklo. Doufejme, že Verhoeven za těch pár let, co pracoval mimo Hollywood, nevyměkl a že mu scénář The Surrogate dá dostatek možností k tomu, aby se pořádně vyřádil.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace