Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Začátky Johna McClanea


ikona
Mr. Hlad
bruce willisdie hard
 

Málokdo věřil, že návrat Johna McClanea se povede. Len Wiseman měl před čtvrtou Smrtonosnou pastí na kontě jen dva Underworldy, což byly sice vizuálně povedené filmy, ale rozhodně ho v očích fanoušků neopravňovaly k tomu, aby mohl šéfovat jedné z největších akčních ikon. Smrtonosná past 4.0 se mu ale povedla a Bruce Willis ukázal, že když dojde na kopání lidí do hlavy a hláškování, jde mu to stejně dobře jako zamlada.

A brzy možná zjistíme, jak se vůbec s průměrného policajta stal chlapík, který přitahuje teroristy víc než cokoliv jiného na světě. Boom! Studios se totiž rozhodlo věnovat Johnu McClaneovi comics. Ten se bude jmenovat Die Hard: Year One a už podle názvu je zřejmé, že půjde o prequel. Děj se bude odehrávat v roce 1976 a mladý McClane tu bude teprve policejní nováček, jenž se snaží získat respekt svých kolegů. A určitě dostane šanci, protože i před třiceti lety byl svět plný padouchů, kteří si přímo říkali o kulku do hlavy. Comics se objeví již v srpnu tohoto roku a je stoprocentně jisté, že jeho úspěch či neúspěch u fanoušků bude pečlivě sledovat i Hollywood. A kdo ví, třeba se dočkáme i filmového návratu. Bruce Willis by si sice musel nechat nastřelit vlasy a scénář by se nejspíš nemohl brát příliš vážně, ale proč ne? Už tu byly i divnější věci. Třeba Líbáš jako Bůh.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace