Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 22/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
 

Určitě všechny zajímá, co dělá Tom Cruise. I přes mediální průšvihy je to pořád superhvězda, která je každý měsíc alespoň jednou spojována s nějakou novinkou. Teprve teď si však Cruise oficiálně vybral. Nejspíš zahraje v romantické komedii Wichita, kde se jako špión bude pokoušet dostat pod sukni Cameron Diaz. Režie se ujme James Mangold. Jean Claude Van Damme už hvězda není, ale rád by se znovu na špičku dostal a myslí si, že mu k tomu možná pomůže změna žánrů. Zahraje si totiž hlavní roli v hororu The Breed, jenž se bude odehrávat ve vesnici, kde se prý ději hodně divné věci. Víc nevíme.

Víme ale, že remake seriálu 21 Jump Street by měl mít eRkovou přístupnost. Jonah Hill, jenž píše scénář a produkuje, slibuje kombinaci Mizerů s filmy Johna Hughese. Rozhodně by nemělo jít čistě o komedii. Podobně jako u nového filmu Kevina Smithe The Couple of Dicks, v němž se dvojice policajtů Bruce Willis a Tracy Morgan vydá zachránit krásnou Mexičanku a velmi cennou baseballovou kartičku. Obsazení teď doplnil Adam Scott a Seann William Scott, jenž si zahraje lupiče s přezdívkou „Shit Bandit.“ Nechává totiž na místech činu pro policii hnědé dárečky.

A teď trochu serióznějšího herectví. Al Pacino by si mohl zahrát v nové minisérii HBO doktora Jacka Kevorkiana, jenž se rozhodl začít praktikovat eutanázii na svých smrtelně nemocných pacientech. Režírovat bude Barry Levinson. Dustin Hoffman a Paul Giamatti se zase objeví v dramatu Barney`s Version, v němž se alkoholik rozhodne napsat knihu o tom, jak si parádně zpackal život. Osobní film

A teď už jen v rychlosti. Seth Rogen doplní – alespoň hlasově – Simona Pegga a Nicka Frosta v komedii Paul. Nadabuje mimozemšťana, kterého se hlavní hrdinové pokouší dopravit do Oblasti 51. V dalších rolích Jason Bateman, Bill Hader nebo Jane Lynch. Ledy se začínají hýbat i u druhého Zprávaře. Všichni by ho chtěli točit, ale nikdo nic neví, teď však Will Ferrell potvrdil, že příští týden se chystá schůzka, na níž by se měli objevit všichni významnější herci a režisér prvního filmu, tak uvidíme, co spolu vymyslí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace