Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z vesmíru do Deadpoola?


ikona
Mr. Hlad
deadpool
 

Jelikož se tento týden objevují atraktivní filmové novinky opravdu velmi sporadicky, museli jsme sáhnout do kategorie „někdo tvrdil, že četl, že prý někdo říkal, že by se něco mohlo stát. Ale není to jisté.“ Na druhou stranu na drbech občas ten ždibec pravdy je a když znějí alespoň malinko zajímavě a reálně, proč se o ně nepodělit?

Jak to bude se záporačkou pro Deadpoola zjistíme až v budoucnu, ale první neověřené informace už jsou venku. Katee Sackhoff, která si zahrála jednu z hlavních rolí v seriálu Battlestar Galactica, byla totiž údajně viděna v Los Angeles v prodejně Golden Apple Comics. Možná, že se jen potřebovala zeptat na cestu do nejbližšího Mekáče, možná se ztratila nebo sháněla dárek pro svého sedmiletého synovce, každopádně obchod prý opustila se všemi comicsy, v nichž se vyskytuje postava Typhoid Mary. Ta už se sice objevila jako záporačka v Elektře, ale v comicsu jde o zcela jinou postavu – schizofreničku, jež si tyká s telekinezí, pyrokinezí a nějakým tím kung-fu. Možná, že jde opravdu jen o náhodu a nějaký paranoidní fanoušek comicsů vidí za návštěvou Golden Apple Comics něco víc, ale Katee Sackhoff by v roli šílené vražedkyně špatná být nemusela.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace