Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hollywoodská epidemie šílenství


ikona
Mr. Hlad
comics
 

V klidu si sedněte, začněte myslet na něco hezkého, počítejte do deseti a pak teprve pokračujte ve čtení téhle novinky.  Zdá se totiž, že v Hollywoodu někomu definitivně ruplo v bedně a hodlá svoje šílenství s pomocí filmů přenést na zbytek světa. Zatím je celá tahle tajná operace, při niž se z lidstva stanou nemyslící stroje, jen ve svých začátcích, ale i tak je dobré tuhle hrozbu nepodceňovat.

Jestliže jste četli nedávnou novinku o tom, že Peter Berg bude adaptovat hru Lodě, možná vám to vyvolalo úsměv na rtech, ale na druhou stranu s dobrým scénářem z toho může být hodně povedený epický válečný film. Torante Company v čele s Michaelem Eisnerem, dlouhodobým hlavounem u Disneyho, se totiž rozhodli zadaptovat comics Bazooka Joe. Problém je však v tom, že jde o comics, který dostanete, když si v Americe koupíte Bazooka žvýkačky. Hlavním hrdnou přes padesát let vycházejících příběhů je jednooký chlapeček Joe a jeho kamarádi, kteří se snaží dětem vštěpovat ty správné hodnoty. A taky má psa, který se jmenuje Vysílačka. Zkrátka je to celé až příliš šílené na to, aby to vyšlo z hlavy někoho svéprávného. Až do prvních obrázků ale můžeme doufat, že jde o mystifikaci a že ve výsledku bude ve filmu běhat jednooký rock a bazukou bude sestřelovat létající talíře nacistických marťanů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace