Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Svědomí Ameriky zase zlobí


ikona
Mr. Hlad
oliver stone
 

Nedávno jsme psali o tom, že Oliver Stone, dříve hrdě označovaný za „svědomí Ameriky“ se s největší pravděpodobností vrátí k jednomu ze svých nejslavnějších filmů a natočí pokračování Wall Street. Money Never Sleeps, jak by se film měl jmenovat, je pro Stonea ideální látka. Po pár neúspěších si potřebuje znovu pořádně nahodit kariéru a není nic jednoduššího než natočení dvojky filmu, který je slavný, populární a přinesl Michaelu Douglasovi Oscara.

Stone ale i tak nepřestává hledat látky, které by mohly leckomu zvednout tlak. A životopis jednoho z největších psychopatů dvacátého století Charlese Mansona nejspíš naštve hodně lidí. Člověk, který sice v životě nikdy nikoho nezabil, ale členové jeho kultu jsou zodpovědní hned za několik brutálních vražd (Roman Polanski díky nim přišel o manželku), si dnes odpykává zasloužené doživotí Vytetovaná svastika na čele tohohle rasistického psychopata naznačuje, že i ve čtyřiasedmdesáti to bude prvotřídní cvok, bez něhož je normálním lidem dobře. Oliver Stone sice zatím oficiálně do projektu zainteresovaný není, ale údajně se sešel s Vincentem Bugliosim, jenž u Mansonova případu figuroval jako žalobce a napsal o něm knihu. Každopádně ať už film Stone točit bude nebo nebude, kontroverzi a s ní spojený zájem médií mají tvůrci předem zajištěnou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace