Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hokus pokus Dartha Vadera


ikona
Mr. Hlad
hayden christensen
 

Kariéra Haydena Christensena se po Hvězdných válkách sice nerozjela tak, jak nejspíš doufal, ale slyšet o tom klukovi pořád je. Jumper sice nebyl úplně nejlepší akční film všech dob, ale dokoukat se dal bez větší újmy na zdraví. Krom toho si Christensen našel čas i na menší filmy typu Warholka nebo Jak nezískat Pulitzera. Teď se však zdá, že v Hollywoodu se někdo rozhodl dát mu pořádnou šanci.

O adaptaci legendárního cyberpunku Neuromancer jsme už psali jinde a jindy, Christensenovi však tahle role nestačí. Zdá se totiž, že se objeví v comicsové adaptaci Mandrake, kde by si měl zahrát kouzelníka a experta na útěky, jenž si vydělává na živobytí tím, že se nechá svázat, zamknout do kufru auta a vyhodit z letadla. A pochopitelně to přežije. Jednoho dne si ho CIA vybere jako toho pravého člověka, který by měl dostat z vězení jejich agenta Xi Shing Lunga. Brzy je ale jasné, že ten se svými nadřízenými nehraje fér hru a kope za druhou stranu. Jackson Mandrake bude muset nasadit všechny své schopnosti, aby se z téhle polízanice dostal živý, protože po krku mu jdou úplně všichni. Vedle Christensena by se mohl objevit Djimon Hounsou a režie se ujme nejspíš nejméně nápaditá režisérka všech dob Mimi Leder (Peacemaker, Drtivý dopad). Je trochu škoda, že Chuck Russell, jenž se film pokoušel natočit s Jonathanem Rhys Meyersem, byl nahrazen někým, kdo nás může jen příjemně překvapit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace