Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soused Clooney má tajemství


ikona
Mr. Hlad
george clooney
 

George Clooney pomalu ale jistě nahradil Mela Gibsona a Michaela Douglase a mezi herci, kteří jsou ve středím věku, ale ženské musí z postele vyhazovat lopatou a chlapi by s nimi klidně vyrazili na pivo, prakticky nemá konkurenci. Umí si vybírat zajímavé scénáře, dobře hraje, nebojí se experimentovat a čas od času si najde ve svém diáři místo i na nějaký ten nezávislák, až překvapivě dobře režíruje a nejsou okolo něho žádné průšvihy. Zkrátka ideální herecká hvězda.

Ani jeho novinka nehrozí tím, že by vyvolala kontroverzi nebo nevoli církve, organizace svobodných matek či ligy za ochranu práv tetřeva hlušce. Ve filmu A Very Private Gentleman si sice zahraje nájemného vraha, ale zabíjení bude pro něho až tou poslední starostí. Hlavní hrdina filmu totiž bude okolnostmi nucen přestěhovat se do malého městečka a na chvilku se tu schovat. A místní obyvatelé se tak nějak rozhodnou vzít nového souseda pořádně mezi sebe. Pouštět si lidi k tělu a přátelit se s nimi však v téhle profesi není ten nejlepší nápad. Jestli půjde o thriller, komedii nebo něco napůl zatím nevíme, ale režie se ujme Anton Corbijn, jenž natočil film o hudební legendě Joy Divison Control.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace