Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Šílený nápad na levoboku


ikona
Mr. Hlad
peter berg
 

Točit filmy podle deskových her a hraček se ještě nedávno zdálo jako čiré šílenství. Michael Bay ale ukázal, že když se za kameru postaví někdo, kdo to s ní umí, může to dopadnout nad očekávání dobře. Letos se dočkáme druhých Transformers, objeví se i G. I. Joe a Ridley Scott pracuje na filmové verzi herní klasiky Monopoly. Zkrátka se to solidně rozjíždí a i Universal hodlá přijít se svou troškou do mlýna.

Redakční oblíbenec a tvůrce Vítejte v džungli, Hanckocka a Světel páteční noci Peter Berg totiž jedná o tom, že by zadaptoval legendární Battleship – čili všem známé lodě. Snad každý si v dětství během nudných hodin fyziky tuhle hru alespoň jednou zahrál a zakusil ten pocit, když spolužákovi potopil křižník, jenž nebyl ukrytý zdaleka tak dobře, jak si myslel. Převést něco podobného na filmová plátna může na první pohled vypadat jako šílený nápad, ale Universal slibuje epické námořní bitvy, takže když bude Battleship vypadat jako útok na Pearl Harbor z Bayova filmu, rozhodně budeme spokojeni. Scénář teď píší bratři Erich a Jon Hoeberovi, jejichž antarktická detektivka Whiteout dorazí do kin v září. O adaptaci večerníčkovského pexesa žádné další zprávy zatím nemáme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace