Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Thor oficiálně


ikona
st39.6
comicsthor
 

Na postu Thora se v rámci spekulací během minulých týdnů vystřídali zajímaví herci a padlo o nich už nemalé množství písmenek. Náš favorit byl skvělý Alexander Skarsgård, tenhle člověk měl všechno potřebné k tomu, aby si Thora mohl zahrát: postavu jak hromotluk, blond hřívu, charizma a samozřejmě umí výborně hrát - v Generation Kill i True Blood byl skvělý. Osobně jsem mu fandil a věřím, že spousta marvelovských fanoušků tajně doufala v jeho obsazení i v okamžiku, kdy už Branagh popřel, že by si Alexander Thora měl střihnout.

Kenneth Branagh měl ale o Thorovi nakonec zřejmě trochu jinou představu, nebo mu možná u Marvelu přikázali, ať sáhne po jménu, které bude v budoucnu skloňované mnohem častěji. Volba proto padla na Chrise Hemswortha. Že ho neznáte? Zřejmě ano, jen jste si jeho jméno nestačili zapamatovat, vždyť ztvárnil George Kirka v novém Star Treku. V tom působil docela drobně, tedy rozhodně ne jako severský bůh, který má mlátit ohromným kladivem po hlavě všechno, co se hýbe.

Hemsworth teď doma otevírá šampáňo a za výplatu za Star Trek si nechává ve sklepě postavit novou posilovnu. Mít roli ve dvou tak velkých blockbusterech, to se podaří snad jen Shiovi. Má před sebou každopádně hodně práce, aby nabral odpovídající svalovou hmotu. Tak co vy na něj?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace