Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tichej Bob na vhazování


ikona
Mr. Hlad
kevin smith
 

Kevin Smith je borec, který točí nahláškované a naší redakcí milované filmy, zábavný umí být i při svých show (sežeňte si oba díly An Evening With Kevin Smith a čeká vás nějakých osm hodin prvotřídní zábavy) a jeho práce ho evidentně baví. Přesto má problém. Jeho filmy nejsou žádné komerční bomby a většinou si k nim najdou cestu jen jeho fandové. Zack a Miri točí porno byl sice krok k mainstreamu, ale samotné téma spoustu zaprděných lidí bezdůvodně naštvalo.

Ačkoliv Smith údajně pracuje na buddy movie The Couple of Dicks, kde by si měli zahrát Bruce Willis a Tracy Morgan, jeho příštím projektem by mohla být filmová adaptace písničky (!) Hit Somebody (The Hockey Song). V té se zpívá o chlapíkovi, jehož životním snem bylo hrát hokej, ale když se dostal mezi elitu, zjistil, že střílet góly mu moc nejde a že po něm trenér chce, aby se raději rval se soupeři. Ačkoliv píseň Warrena Zevona je do jisté míry fór, s dobře napsaným scénářem by z toho mohlo být zajímavé drama s pár drsnými rvačkami. Děj by se měl odehrávat v sedmdesátých let v dnes již zaniklé hokejové soutěži WHA a Smith slibuje, že i když by jeho novinka měla mít vážnější tón, o jeho typický humor nepřijdeme. Spojit hokej, drama, násilí a vtip se už povedlo Paulu Newmanovi v Nakládačce a pokud se Smithovi podaří jít v jeho stopách, máme se na co těšit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace