Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Stathamovská zabijácká elita


ikona
Mr. Hlad
jason statham
 

Jason Statham je v současné době jediným opravdovým akčním hrdinou. Nikdy z něj nebude hvězda srovnatelná s Arnoldem nebo Slyem, ale charisma a snahu mu nikdo upřít nemůže. Navíc teď, když akční filmy prakticky z kin zmizely, je jedinou zárukou béčkové podívané, která občas pobaví víc, než by člověk čekal. A v budoucnu od něj evidentně žádné životopisné drama čekat nemůžeme.

Nedávno se upsal k předělávce jedné z nejlepších bronsonovek Mechanik zabiják a zabíjet lidi bude nejspíš i ve svém dalším filmu. Navzdory názvu nebude Killer Elite předělávkou slabšího filmu Sama Peckinpaha (byla to nuda, i když tam byli ninjové), ale ve středu dění se octnou bývalí agenti britských speciálních jednotek, kterým půjde po krku banda zabijáků. Scénář vznikne podle knihy s názvem The Featherman a rozpočet by měl být solidních čtyřicet milionů. Za kamerou se však bude pohybovat velká neznámá. Garry McKendry zatím točil především reklamy a celovečerní film na svém kontě dosud nemá. U prvního Zastav a nepřežiješ jsme ale byli také zpočátku nervózní a dopadlo to nad očekávání dobře, takže výsledek by s trochou štěstí mohl být zábavný i v tomhle případě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace