Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Omlazený Cliffhanger


ikona
Mr. Hlad
sylvester stallone
 

Uff. Jak začít. Nadávky člověku pořádně neuleví, v okolí není nikdo, na kom bych si mohl vybít svou zlost a jen srabi sedí v koutě a předstírají, že se nic nestalo. Bohužel stalo. V Hollywoodu se rozhodli, že budou remakovat všechno. A pokud možno tak, aby fanoušci původních filmů dostali pořádný důvod k sebevraždě. Mysleli jste si, že už jste dostatečně otrkaní ze všech těch předělávek hororů a naučili jste se remaky tolerovat? Máte se ještě co učit. A čeká vás pořádná lekce.

Chystá se na nás totiž nová verze Stalloneho akční pecky Cliffhanger. Renny Harlin v roce 1993 natočil parádní adrenalinový thriller, ve kterém si to Sly jako prvotřídní horolezec rozdal s bandou našvaných a po zuby ozbrojených zločinců. Slye ale tentokrát nahradí skupina teenagerů (áááááááááá!!!!!) a celé to bude jistě vypadat jako cool videoklip od nějaké rádoby rockové kapely z MTV. Očekávejte tedy kytary, špatný zpěv a hodně snowboardingu. A idiotský scénář, protože za něj bude odpovědný Neal Moritz (xXx, Rychle a zběsile, Stealth: Přísně tajná mise). Malou naději vzbuzuje fakt, že celý projekt bude vznikat pro StudioCanal, jež má na svědomí Kurýra nebo 96 hodin. Třeba tam někomu dojde, že když už tenhle remake musí vzniknout, bylo by fajn najít do hlavní role někoho, kdo nevypadá jako model a posadit za kameru režiséra, jenž se nebojí do toho opřít. Pokud ale do té doby hodláte být v komentářích naštvaní, máte možnost.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace