Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

P. K. Dick opět filmově


ikona
Mr. Hlad
p.k. dick
 

Phillip K. Dick je bezpochyby klasik science fiction literatury a filmaři si toho jsou dobře vědomi. Jeho příběhy – ať už jakkoliv upravené – totiž na plátně vypadají skoro vždycky velmi zajímavě. Blade Runner, Výplata, Total Recall, Minority Report a další filmy celosvětově vydělaly více než miliardu dolarů, ale zdá se, že někdo by si ještě před důchodem s pomocí Dicka rád přilepšil.

Firma Haylon Co, která vlastní práva na veškerou Dickovu tvorbu, bude totiž produkovat filmovou adaptaci jeho příběhu z roku 1974 Flow My Tears, the Policeman Said. Ta bude vyprávět o celebritě, na niž je spáchán atentát. Ten je sice neúspěšný, když se však přeživší oběť probere, zjistí, že si ji vůbec nikdo nepamatuje. Zní to trochu jako sci-fi verze životopisu Sagvana Toffiho. Každopádně než se Flow My Tears, the Policeman Said dočkáme, bude to trvat nejspíš ještě dost dlouho. Zatím bohužel totiž nepadlo žádné jméno scénáristy, režiséra ani herce. Každopádně P. K. Dick tyhle sci-fi se ztrátou identity vždycky uměl na jedničku, takže pokud za kameru neusedne vyložený břídil, nejspíš se můžeme začít pomalu těšit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace