Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Banderas hodlá přitvrdit


ikona
Mr. Hlad
antonio banderas
 

O Antonio Banderasovi už jsme chvilku neslyšeli. Je poměrně smutné, že tenhle sympaťák, který dokázal pod vedením Roberta Rodrigueze vystřílet celé mexické hospody bez mrknutí oka, skončil jako dabér roztomilého kocoura ve Shrekovi. O pořádnou roli zkrátka nezavadil už hodně dlouho, ale přitom charisma pořád má a naštvaný výraz také umí.

Po delší době však hodlá opět přitvrdit. Rodriguez ani Mexičani u toho sice nejspíš nebudou, ale zápletka chystaného thrilleru Big Bang i tak nevypadá vůbec špatně. Dojde tu totiž na ztracené striptérky, ruské boxery, pár mrtvol, policii a stárnoucího milionáře, který hodlá ještě trošku zlobit, než natáhne bačkory. Režisér Tony Krantz zatím nenatočil nic, co by se podívalo do kina, ale jako producent má velkou praxi z televize a pracoval třeba i na Mulholland Drive. Jeho první větší film se navíc bude řadit k žánru neo-noir, což je něco, co v současné době člověk v kinech nenajde každý den. Pokud navíc bude Banderas mluvit hlubokým hlasem, chodit v dlouhém kabátě, cynicky hláškovat a mlátit lidi, mohlo by to být hodně fajn.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace