Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jackson a afričtí piráti


ikona
Mr. Hlad
samuel l. jackson
 

Samuel L. Jackson si sice v poslední době vybírá poměrně extravagantní role, ve kterých se může pořádně vyblbnout, ale byla by chyba začít ho považovat za mizerného herce. Tím totiž rozhodně není. Momentálně natáčí druhého Iron Mana, kde si zopakuje roli drsňáckého agenta Nicka Furyho, a dobro hodlá páchat i ve svém dalším filmu.

Nejspíš okolo toho bude ale mnohem méně výbuchů a více dialogů. Jackson totiž koupil práva na knihu chlapíka, který se jmenuje Andrew Mwangura a jestli ho neznáte a nemuseli jste zatím využít jeho služeb, máte kliku. Mwangura je totiž člověk, jemuž volají majitelé zaoceánských lodí, které se dostanou do rukou africkým pirátům. Patří mezi nejlepší vyjednavače a dost možná zachránil pár desítek lidských životů, když vykecal pirátům díru do hlavy a nemuselo dojít na střelbu. Mwangura si za svou práci nenechal nikdy zaplatit, ale svoje zážitky zpeněžil jako novinář. Jackson by si samozřejmě rád zahrál hlavní roli, producent Andras Harmoni (ti dva spolu dělali i akční komedii Formula 51) teď však musí najít scénáristu a režiséra.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace