Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Rock konečně akční


ikona
Mr. Hlad
the rock
 

Jedním z největších problémů současného filmu (alespoň určitě pro mě a pro imfa) je nezájem diváků o akční filmy. Na frajery, kteří o někoho zlomí v hospodě židli, pak nasednou do Mustangu, projedou San Franciscem, zůstane za nimi jen spoušť a oni mohou s cynickou hláškou na rtech konečně vyrazit na hlavního záporáka (a hodit ho třeba do drtičky na dřevo) , dnes diváci moc zvědaví nejsou. Pár herců, kteří by tohle všechno zvládli, je, ale jsou zkrátka trestuhodně nevyužití.

Dwayne „The Rock“ Johnson ve Vítejte v džungli a konec konců i v Kráčející skále ukázal, že akční film svým charismatem a muskulaturou utáhne bez problémů, avšak diváci si vyžádali jeho přesun k rodinným komediím. Nejsou špatné, ale téměř dvoumetrová hora svalů v nich zbytečně promrhává svá nejlepší akční léta. Naštěstí to vypadá, že přeci jenom na nějaké to násilí dojde. V akčním dramatu Faster si zahraje chlapíka, kterého parťáci před deseti lety při jedné loupeži nejen podrazili, ale zabili mu bratra. Teď je ale čas jim to vrátit. Režírovat bude Phil Joanou, který s Johnsonem natočil solidní sportovní drama Gang v útoku. Snad tedy nenechá The Rocka vyměknout.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace