Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ježíš vs. náckové


ikona
Mr. Hlad
Peter Jackson
 

Ačkoliv se na MovieZone pokoušíme vyhýbat novinkám, které už na dálku smrdí jako tři dny mrtvá kachna, někdy prostě neodoláme. Čas od času se totiž objeví zpráva, u níž je téměř stoprocentně jasné, že jde o blud, ale která je zároveň natolik zábavná, že by byla velká škoda nepodělit se o ni se čtenáři. Tudíž – následující řádky jsou podle všeho něčí výmysl. Ale výmysl poměrně zábavný.

Peter Jackson by se totiž měl podle herce Stephena Frye vrátit ke svým hororovým kořenům. A to se vším všudy. Kdo si pamatuje jeho Braindead (kdo ne?), ten ví, že horor v Jacksonově podání znamená hektolitry umělé krve, roztrhaná lidská těla a sekačku na trávu zapnutou na plný výkon. Podle Frye teď Jackson a jeho manželka Fran Walsh píší scénář k filmu s názvem The Christ Must Die, v němž se banda zombie nacistů vydá do minulosti zabránit zrození Ježíše Krista. Stephen Fry je sice komik, takže šance, že si dělá z filmových fanoušků srandu, je skoro stejně veliká, jako že Vánoce letos připadnou na 24. prosince, ale na druhou stranu Peter Jackson je po Pánovi prstenů v pozici, že by si bez problémů něco podobného natočit mohl. Tak můžeme alespoň naivně doufat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace